Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Πένθος και στο «Παναγία Ελεούσα» για την απώλεια του Γιάννη Ψαράκη

Πένθος και στο «Παναγία Ελεούσα» για την απώλεια του Γιάννη Ψαράκη

Γιάννης-Ψαράκης-570x300Το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» επιθυμεί να ενημερώσει τους πολίτες της I.Π. Μεσολογγίου, Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής ότι η νέα Πρόεδρός του κα Διονυσία Σαμαντά επλήγη από την αιφνίδια απώλεια του πολυαγαπημένου της συζύγου, Ιωάννη Ψαράκη. Κατά τη νεκρώσιμη ακολουθία, εκτός του επικήδειου λόγου αναγνώσθηκε και το παρακάτω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», μόλις πληροφορήθηκε την αιφνίδια εκδημία του κοσμαγάπητου Ιωάννη Ψαράκη, συζύγου της νεοεκλεγείσης Προέδρου του, κας Διονυσίας Σαμαντά, συνήλθε έκτακτα σήμερα 29-3-2014, ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 π.μ, και μέσα σε κλίμα βαθιάς θλίψης αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:

1ον: Να μεταβεί σύσσωμο στην Οικία του Εκλιπόντος και να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στους οικείους του.

2ον : Να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του.

3ον: Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία του στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στο Μεσολόγγι.

4ον : Να κυματίζουν μεσίστιες οι σημαίες στις δύο Εκπαιδευτικές Μονάδες του Εργαστηρίου, στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

5ον: Να παραμείνουν κλειστά το Σάββατο τα δύο Εκθετήρια στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

6ον: Να αναβληθούν τα προγραμματισμένα για την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 εγκαίνια της νεοανεγερθείσης Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης-Οικοτροφείο στο Αγρίνιο.

7ον: Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον Τοπικό Τύπο.

ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΣ ΛΟΓΟΣ
ΓΙΑ ΙΩΑΝΝΗ ΨΑΡΑΚΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι νέοι με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», με βαθιά οδύνη, αποχαιρετούν σήμερα, στο άκουσμα του αιφνιδίου θανάτου του, το εκλεκτό και κοσμοαγάπητο μέλος της κοινωνίας μας, με τα ιδιαίτερα χαρίσματα, το υψηλό ήθος, την ακεραιότητα, την καλοσύνη, την καθαρότητα, τον Ιωάννη Ψαράκη.
Σήμερα, απαλλαγμένη από τις γήινες εξαρτήσεις, η ψυχή του ταξιδεύει στον ουρανό, στη γειτονιά των αγγέλων όπου: ουκ έστι πόνος, ου λύπη, ου στεναγμός, αλλά ζωή ατελεύτητος.
Ο Ιωάννης Ψαράκης υπήρξε στοργικός, τρυφερός και γεμάτος αγάπη πατέρας, υποδειγματικός σύζυγος, ευαισθητοποιημένος και ενεργός πολίτης στην πρώτη γραμμή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αγωνιστής του καλού.
Τον γνωρίσαμε λίγο, αλλά τον αγαπήσαμε πολύ.
Σύσσωμο το Εργαστήρι «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», τον προπέμπει στο αιώνιο ταξίδι του, και του υπόσχεται ότι θα συμπαρασταθεί και θα περιβάλει με περισσή αγάπη την αφοσιωμένη σύζυγό του κα Διονυσία Σαμαντά, καθώς και τις εκλεκτές κόρες του Αγγελική και Ελεάννα.
Ο Θεός να τους χαρίζει Υπομονή, Υγεία, Δύναμη, Αντοχή και Εμπιστοσύνη στη Θεία Οικονομία.
Επίσης, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια σε όλους τους πολυαγαπημένους του οικείους.

Ο Διευθυντής
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Δημήτρης Χειμαριώτης

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.