Τρίτη, 2 Ιουνίου, 2020

Πένθος στο Αριστοτέλειο για την Ειρήνη

Ψήφισμα του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών

auth_2_0

Οι κοινότητες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Κομοτηνή) συγκλονίστηκαν από τον τραγικό θάνατο των δυο φοιτητριών από Μεσολόγγι και Αγρίνιο αντίστοιχα . Το agrinionews.gr έλαβε και δημοσιεύει το ψήφισμα του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ στο οποίο φοιτούσε η Ειρήνη Τριανταφύλλου:

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Με μεγάλη οδύνη πληροφορηθήκαμε τον άδικο χαμό της τελειόφοιτης φοιτήτριας του Τμήματος Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών του ΑΠΘ Ειρήνης Τριανταφύλλου σε τροχαίο δυστύχημα. Με την καθημερινή της παρουσία στις αίθουσες, την επιμέλεια και συνέπειά της, την έμφυτη ευγένεια που τη διέκρινε και το χαμογελαστό της πρόσωπο θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Καλό ταξίδι Ειρήνη

Δ Τσούλης
Πρόεδρος ΤΑΤΜ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. kostas

    Αγαπητέ Δημήτρη-Αγαπητή Ελένη-Αγαπητέ Παύλο
    Τούτες τις δύσκολες ώρες σας εύχομαι από καρδιάς κουράγιο, υπομονή και ο Θεός να σας δώσει δύναμη. Η Ειρήνη από εκεί ψηλά που βρίσκεται σας θέλει δυνατούς. Ο Θεός τη κάλεσε πολύ πρόωρα κοντά του. Παρά την μικρή ηλικία της άφησε πίσω της ένα υποδειγματικό τρόπο ζωής , ήταν και θα παραμείνει ανεξίτηλα σημείο θετικής αναφοράς στη πόλη μας. Τα πολλαπλά χαρίσματα της που με πολύ κόπο, υπομονή, επιμονή, επιμέλεια απέκτησε ας γίνουν παραδείγματα στα σημερινά παιδιά. Η Ειρήνη σφράγισε θετικά με τη παρουσία της την κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.