Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

ΠΑΕ και Δήμος δίνουν τόνο γιορτινό στα εντός έδρας ματς

ΠΑΕ και Δήμος δίνουν τόνο γιορτινό στα εντός έδρας ματς

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός και ο Δήμος Αγρινίου με την ευκαιρία της συμμετοχής της ομάδας  στην SUPER LEAGUE, αποφάσισαν από κοινού να αναλάβουν πρωτοβουλίες και δράσεις με αθλητικό, πολιτιστικό, κοινωνικό χαρακτήρα.

Με σύνθημα «ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΟΡΤΗ… ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ» (φράση του ύμνου της ομάδας ) θέλουν να κάνουν πραγματική γιορτή κάθε εντός έδρας παιχνίδι, με τη συμμετοχή μικρών, μεγάλων, παιδιών, γυναικών, ανδρών. Όλων των φιλάθλων, όλης της κοινωνίας.

Η πρώτη δράση που θα υλοποιηθεί αφορά την καταπολέμηση της ΒΙΑΣ. Μια από τις πληγές του ποδοσφαίρου που πρέπει να κρατηθεί μακριά από την ομάδα, μακριά από το γήπεδο. Εκεί όπου μόνο η χαρά του παιχνιδιού, το θέαμα, η συνεισφορά του καθενός στη δημιουργία πολιτισμένης ατμόσφαιρας έχουν θέση τα τελευταία χρόνια.

Στην πλατεία μπροστά από το γήπεδο, παιδάκια θα μοιράζουν έντυπο υλικό, ενώ η  η φιλαρμονική του Δήμου θα βάζει με τους ήχους της στο γιορτινό κλίμα. Στέλνοντας παντού το μήνυμα ότι  κάθε αγώνας είναι γιορτή που πρέπει να την απολαμβάνουν όλοι. Πριν, κατά τη διάρκειά του, ακόμα και μετά το τέλος του.

Για το λόγο αυτό η ΠΑΕ προτίθεται να έρθει σε επαφή και με άλλους φορείς για να διευρύνει τον κύκλο των δράσεων, συνεργαζόμενη από κοινού, καταθέτοντας ιδέες και προτάσεις ώστε να κάνει τη ΓΙΟΡΤΗ ακόμα μεγαλύτερη και καλύτερη.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.