Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Παναγρίνεια: Μήνυμα συμμετοχής και εθελοντισμού (φωτό -video)

«Τρέχω-βαδίζω-ποδηλατώ στην πόλη μου»

Οι εθελοντές
Οι εθελοντές

Posted by Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου on Κυριακή, 4 Οκτωβρίου 2015

Κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένοι έχουν οι διοργανωτές της εκδήλωσης «Τρέχω-βαδίζω-ποδηλατώ στην πόλη μου», που έλαβε χώρα στα πλαίσια των Παναγρινείων σήμερα.
Οι συμμετοχές, γύρω στις 1000, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία ενώ όλα κύλησαν άψογα από οργανωτικής φύσεως με τη συνδρομή όσων ανέλαβαν την υλοποίηση της δράσης, των εθελοντών και της αστυνομίας που ανέλαβε τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Ποδήλατο, τρέξιμο, πεζοπορία ήταν το τρίπτυχο με αφετηρία και τερματισμός την κεντρική πλατεία του Αγρινίου. Η διαδρομή θα διέσχισε τις οδούς Μπαϊμπά, πλατεία Καραπανέϊκα , Παναγοπούλου και Θεοτοκοπούλου, Αγίου Χριστοφόρου , Δημοτσελίου , Παπαστράτου, Ελ. Βενιζέλου , Ηρώων Πολυτεχνείου, πλατεία Χατζοπούλου , Καλυβίων, Τερτσέτη, Μαβίλη, Δεληγεώργη , Καλλέργη ,Οινέως , Χαριλάου Τρικούπη, Βότση και Αναστασιάδη . Το μήκος της διαδρομής ήταν 5000μ.
Οι αγώνες είχαν μη συναγωνιστικό χαρακτήρα, επειδή ο κύριος σκοπός της διοργάνωσης είναι η συμμετοχή. Xαρακτηριστικό είναι πως συμμετέχουν ολόκληρες οικογένειες, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά.
Σε όλους τους τερματίζοντες δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια ενώ παρόντες ήταν ο δήμαρχος Αγρινίου και άλλοι εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Φωτό από εκκίνηση

`3 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1

Posted by Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου

 

Φωτό από τερματισμό

m l z j f e d g b q

unnamed

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.