Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Παναιτωλικός: Πορεία στον χρόνο 1926-2009.

Παναιτωλικός: Πορεία στον χρόνο 1926-2009.

Aυτό το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:30 μ.μ. θα παρουσιαστεί στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου το βιβλίο «Παναιτωλικός: Πορεία στον χρόνο 1926-2009». Πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά του αθλητικογράφου Γιάννη Μπακέλα και του ιστορικού ποδοσφαίρου Γιώργου Κουσουνέλου, οι οποίοι μέσα από ένα τόμο 300 σελίδων καταγράφουν ίσως με τον πιο εμπεριστατωμένο τρόπο την ιστορία και την πορεία της αγαπημένης μας ομάδας, από την ίδρυσή της έως σήμερα. Αναλυτικοί πίνακες των αγώνων, των συνθέσεων, των σκόρερ, των γκόλ, των βαθμολογιών της κάθε χρονιάς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό περιλαμβάνονται στην εν λόγω έκδοση.

Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στoυς συγγραφείς, αφού αποδεικνύουν πως οι άνθρωποι αυτού του τόπου σέβονται το ένδοξο παρελθόν τους, αφήνοντας τη δική τους ιστορική παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές, αλλά και ένα χρήσιμο εργαλείο στον ιστορικό του μέλλοντος.

Σημεία πώλησης: Στο Παπαστράτειο Μέγαρο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, Βιβλιοπωλεία Σπύρου Μοσχονά και Θανάση Ιωάννου (Αγρίνιο).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.