Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Παναιτωλικός: Τώρα ξέρουν τι θέλουν…

Παναιτωλικός: Τώρα ξέρουν τι θέλουν…

Παναιτωλικός: Τώρα ξέρουν τι θέλουν…

Του ΑΚΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ -“Goal”

Δύο εβδομάδες μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Football League και την κατάκτηση της πρώτης θέσης ο Παναιτωλικός, αν εξαιρέσει κανείς ορισμένες εκκρεμότητες, έχει ολοκληρώσει το ξεκαθάρισμα του ρόστερ της περιόδου 2010-11.
Από την 1η Ιουνίου οι Αγρινιώτες θα ξεκινήσουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους, που προσδιορίζονται στις 8-10 τον αριθμό.

Οπως είχαμε αναφέρει και πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος, η βάση στην οποία χτίζεται ο Παναιτωλικός της Super League είναι επτά ποδοσφαιριστές (Θεοδωρίδης, Μουμίν, Τζενάμο, Κούσας, Εντζεγκουέλε, Ρότσα και Αναστασιάδης).

Από κει και πέρα, οι συζητήσεις σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώθηκαν, οι αποφάσεις ελήφθησαν και αυτομάτως γίνεται αντιληπτό σε ποιες θέσεις θα κινηθεί η ομάδα για να καλύψει τα κενά της.

Το «Goal» προσπάθησε να ακτινογραφήσει το πώς θα είναι ο Παναιτωλικός της νέας περιόδου με ένα ρόστερ 30 ποδοσφαιριστών. Σε ποιες θέσεις θα επανδρωθεί, με ποδοσφαιριστές που θα είναι πρώτης γραμμής, που θα μπορούν να παίζουν σε περισσότερες από μια θέση και θα τον ενισχύσουν άμεσα έτσι ώστε να πετύχει το βασικό του στόχο, που θα είναι η παραμονή.

Η τριάδα των… ειδικών συνθηκών

Τρεις είναι οι εκκρεμότητες που εμμέσως επηρεάζουν το μεταγραφικό προγραμματισμό. Αυτές έχουν να κάνουν με τους Παππά, Δέντσα και Καούνο, οι οποίοι έχουν ενημερωθεί από τη διοίκηση πως δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα της νέας περιόδου, οι οποίοι όμως «πατώντας» πάνω στα συμβολαιά τους παραμένουν στην ομάδα. Αν υπολογίσει κάποιος και τις ειδικές περιπτώσεις Μουμίν και Μπελεβώνη (αύριο θα έχει νέο ραντεβού με τη διοίκηση, αλλά το πιθανότερο είναι να παραμείνει), τότε θα επιχειρήσουμε μια πρώτη προσέγγιση του Παναιτωλικού της Super League.

Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

Μεταγραφή
Τζενάμο
Μπαμπανιώτης
Μεταγραφή
Μεταγραφή
Μπελεβώνης*
Μεταγραφή
Κούσας
Παλαιολόγος
Εντζεγκουέλε
Αναστασιάδης
Μεταγραφή
Μεταγραφή
Γκόλιας
Μουμίν*
Μεταγραφή
Δέντσας*
Ρότσα
Θεοδωρίδης
Μεταγραφή
Μπαϊκαρά
Μεταγραφή
Μπουμάλ
Παππάς*
Μεταγραφή
Μεταγραφή
Καραμαλίκης
Καούνος*
Πασάς
Μεταξούλης

ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Ο ΤΑΡΑΣΗΣ ΒΟΗΘΟΣ

Η στελέχωση του τεχνικού τιµ συνεχίζεται, καθώς εκτός του Βασίλη Αλεξίου, που θα είναι υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση, από την ΠΑΕ ανακοινώθηκε πως βοηθός του Μπάµπη Τεννέ θα είναι ο µέχρι πρότινος προπονητής της οµάδας Νέων Γιώργος Ταράσης. Στο τιµ θα παραµείνουν ο γυµναστής Λεωνίδας Παπαδάκης και ο προπονητής τερµατοφυλάκων Κώστας Νικολαΐδης, ενώ το πιθανότερο είναι να προστεθεί ακόµη ένα άτοµο.

ΜΟΥΜΙΝ
ΠΑΝΩ ΤΟΥ Ο ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ

Προσωπικά έχει αναλάβει το θέµα του Χουσεΐν Μουµίν (φωτό) ο Φώτης Κωστούλας. Μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ επικοινώνησε µε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εκδηλώνοντάς τους το ενδιαφέρον της οµάδας για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος κρίνεται απαραίτητος στον σχεδιασµό της νέας περιόδου. Στο Αγρίνιο επικρατεί αισιοδοξία πως ο παίκτης θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Παναιτωλικού.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
ΔΙΔΥΜΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ

Παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Σαµπιονά θα παρακολουθήσουν σήµερα ο διευθύνων σύµβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης µε τον σκάουτερ της οµάδας Γιάννη Νταλακούρα, στο οποίο θα τσεκάρουν ποδοσφαιριστές που τους έχουν προταθεί.

Υστερα από το ταξίδι αυτό θα ακολουθήσει η επιλογή των στόχων τόσο από την Ευρώπη όσο και από τη Λατινική Αµερική. Πρόθεση είναι από τις περίπου δέκα µεταγραφές που θα γίνουν οι ξένοι που θα αποκτηθούν να µην υπερβαίνουν τους τέσσερις, αφού βασική προτεραιότητα είναι η όσο το δυνατόν ελληνοποίηση της οµάδας.

ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΤΟΙΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Την ώρα που οι οπαδοί του Παναιτωλικού περιµένουν µε ανυποµονησία την 1η Ιουνίου για να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια διαρκείας, τα έργα στο γήπεδο συνεχίζονται νυχθηµερόν µε στόχο να έχουν ολοκληρωθούν µέσα στον Ιούλιο. Το βάρος έχει πέσει στην κατασκευή της νέας εξέδρας (χωρητικότητας 1.400 θεατών) που θα δηµιουργηθεί στο πέταλο.

Και σε αυτή θα υπάρχει στέγαστρο, το οποίο όµως θα είναι η τελευταία προσθήκη των εργασιών, καθώς προτεραιότητα αποτελούν ο φωτισµός και η αλλαγή χλοοτάπητα.

Επιµέρους εργασίες γίνονται και στη µικρή κερκίδα, η οποία µε βάση και τα προσιτά διαρκείας που θα έχει αναµένεται να είναι κατάµεστη σε κάθε παιχνίδι.

ΤΟ ΝΕΟ «ΑΙΜΑ»
ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΔΑΝΕΙΚΩΝ

Από το νέο αίµα του Παναιτωλικού δυο θα παραµείνουν στο ρόστερ της Super League ενισχύοντας κυρίως την οµάδα Νέων. Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό Γιάννη Πασά, ο οποίος ήταν εκ των αποκαλύψεων στο φετινό πρωτάθληµα και τον 16χρονο φορ Βασίλη Μεταξούλη.

Οι Ρούσσης, Αγκιλάρ και Μπερερής θα δοθούν δανεικοί, ενώ ο γκολκίπερ Πονηρός που αγωνίζονταν στον Αίαντα Σαλαµίνας δεν υπολογίζεται και του ζητήθηκε να βρει άλλη οµάδα.

Επίσης ένα δυο παιδιά από την πρωταθλήτρια οµάδα των Νέων το πιθανότερο θα ακολουθήσουν την προετοιµασία της µεγάλης οµάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.