Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Πανελλήνιο άθλο ο Γ.Σ. Ηρακλής Αγρινίου στο kick boxing!

Πανελλήνιο άθλο ο Γ.Σ. Ηρακλής Αγρινίου στο kick boxing!

ΠΕΝΤΕ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ !! 1 ΧΡΥΣΟ 2 ΑΣΗΜΕΝΙΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING ΤΗΝ 12-14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

 marinos4 Επιβεβαίωσε τη φήμη ο Γ.Σ.ΗΡΑΚΛΗΣ Αγρινίου ότι θεωρείται από τους πιο δυνατούς συλλόγους στην Ελλάδα στα Μαχητικά Αθλήματα. Το Δυναμικό ΤΕΑΜ του έμπειρου δασκάλου κ. Γεωργίου Καψιμάλη εκπροσώπησε την πόλη του Αγρινίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα KICK BOXING που διοργανώνει η επίσημη ομοσπονδία του Αθλήματος (ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ KICK BOXING) κάθε έτος. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ συμμετείχε με πέντε αθλητές και κατάφερε να ανέβουν και οι πέντε στο βάθρο διαφημίζοντας για μια ακόμη φορά το Αγρίνιο με τον καλύτερο τρόπο.

Οι Αγρινιώτες πανελληνιονίκες είναι:

ΣΙΑΠΕΡΑ Νίκη                ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΖΑΧΑΡΗΣ Παντελής        ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Σπύρος    ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΒΛΑΧΟΣ Γεράσιμος         ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Μανώλης    ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

Ο εμπνευστής της πανελλήνιας αυτής επιτυχίας κ. Καψιμάλης δηλώνει σχετικά: “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους Αθλητές μου για τη μεγάλη αυτή επιτυχία η οποία αποτελεί συνέχεια και άλλων προηγούμενων επιτυχιών του συλλόγου και στα άλλα Αθλήματα που καλλιεργούμε όπως ΖΙΟΥ ΖΙΤΣΟΥ, Μ.Μ.Α κλπ. Βέβαια η συγκεκριμένη επιτυχία ήταν κάτι το ξεχωριστό, διότι συμμετείχαμε με πέντε αθλητές και γυρίσαμε με πέντε μετάλλια, από Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στο οποίο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τους πιο σκληρούς και δυνατούς αντιπάλους. Έχουμε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, συμμετέχουμε μόνο σε μεγάλες διοργανώσεις και σε πρωταθλήματα επίσημων ομοσπονδιών και ο δρόμος της επιτυχίας είναι δύσκολος. Παρόλα αυτά πρωταγωνιστούμε. Ίσως αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε πολύ μεγάλη προσέλευση Αθλητών στο σύλλογο. Ιδιαίτερα τη φετινή χρονιά οι εγγραφές στο σύλλογο διπλασιάστηκαν και θέλω να ευχαριστήσω όλους για την εμπιστοσύνη. Αυτό μας δίνει δύναμη αλλά και ευθύνη. Ευχαριστώ!”

 

marinos1

marinos2

marinos3

marinos4

marinos5

marinos6

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.