Παρασκευή, 16 Απριλίου, 2021

Παράσταση από κατοίκους του Μύτικα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Παράσταση από κατοίκους του Μύτικα στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Σε συνέχεια της λαϊκής συνέλευσης και του ψηφίσματος των κατοίκων του Μύτικα, που είχαμε τη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου , χτες Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, αντιπροσωπεία των κατοίκων του Μύτικα επισκέφτηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας στο Αγρίνιο και συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Κολονέλο.
Του έθεσαν υπ’ όψη το τεράστιο πρόβλημα της αστυνόμευσης της περιοχής και του γνωστοποίησαν το ψήφισμα της λαϊκής συνέλευσης των κατοίκων. Επίσης του έθεσαν μετ’ επιτάσεως το θέμα του Αστυνομκού Σταθμού Μύτικα και της ανάγκης επάνδρωσης του. Σε αυτό αυτό το σημείο, σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Αστυνομικός Διευθυντής ανέφερε στους κατοίκους ότι δεν υπάρχει περίπτωση επανδρώσεως μιας και το Υπουργείο δεν δημιουργεί πλέον μικρά αστυνομικά τμήματα, αλλά τα λεγόμενα πολυδύναμα. Μάλιστα τόνισε ότι σύντομα το κτίριο θα ξενοικιαστεί από το Υπουργείο Προστασίας του πολίτη.
Επίσης ανέφερε ότι με το θέμα το συνεχόμενων κλοπών στο Μύτικα ασχολείται η Αστυνομία και κάνει τις ενέργειες εκείνες για να εντοπίσει τους δράστες χωρίς να αναφέρει κάτι παραπάνω.

mytikaspress.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.