Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Παράσταση διαμαρτυρίας καθηγητών για τον πλασματικό αριθμό πλεοναζόντων

Παράσταση διαμαρτυρίας καθηγητών για τον πλασματικό αριθμό πλεοναζόντων

Με ανακοίνωση της η Β ΕΛΜΕ ενημερώνει για την παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε μαζί με καθηγητές Πληροφορικής στο ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας. Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο αριθμός των πλεοναζόντων σε όλες τις ειδικότητες είναι πλασματικός, ενώ κενά παρουσιάζονται μέσα στη χρονιά. Η ανακοίνωση τονίζει ότι απαιτήθηκε από τους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο  ΠΥΣΔΕ “να μη συναινέσουν με κανένα τρόπο στην υποχρεωτική μετάθεση, την διαθεσιμότητα ή την απόλυση κανενός συναδέλφου”.diamartyria

“Παράσταση διαμαρτυρίας προς το ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5/7/2013 από μέλη του ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας και καθηγητές Πληροφορικής του Νομού.

Όλοι όσοι συμμετείχαμε τονίσαμε προς τα μέλη του ΠΥΣΔΕ ότι ο αριθμός των πλεοναζόντων εκπ/κών σε όλες τις ειδικότητες είναι πλασματικός, ότι δεν περισσεύει κανείς συνάδελφος αλλά αντίθετα, όπως έγινε και πέρυσι, παρουσιάζονται στη διάρκεια της χρονιάς σημαντικά κενά.

Απαιτήσαμε από τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συμμετέχουν στο ΠΥΣΔΕ να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μη συναινέσουν με κανένα τρόπο στην υποχρεωτική μετάθεση, την διαθεσιμότητα ή την απόλυση κανενός συναδέλφου.

Το ΔΣ της Β΄ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας καλεί το σύνολο των εκπαιδευτικών να διατηρήσουν το ενωτικό τους πνεύμα, μένοντας μακριά από διασπαστικές κινήσεις και να είναι σε εγρήγορση για άμεση κινητοποίηση αν υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

                    Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας

        Γιώργος Καραμητσόπουλος                                        Γιώργος Μπέστιας             

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.