Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Πατέρας έληξε κατάληψη που ξεκίνησε (και) ο γιος του!

Πατέρας έληξε κατάληψη που ξεκίνησε (και) ο γιος του!

Ματαιώθηκαν  καταλήψεις σε 1ο και 3ο Γυμνάσιο λόγω  μικρής συμμετοχής. Γονική παρέμβαση στο 3ο.

Στο 3ο Γυμνάσιο είχαμε την -μέχρι στιγμής- πιο χαρακτηριστική περίπτωση στην φετινή εκδοχή των καταλήψεων που γίνονται κάθε χρόνο, επετειακά, στα σχολεία. Εκεί, σήμερα,  μια ομάδα όχι πάνω από 5 παιδιών έκλεισαν το σχολείο βάζοντας και μια υποτυπώδη αλυσίδα προκειμένου να μη γίνουν τα μαθήματα, επιχειρώντας κατάληψη με αιτήματα όπως οι τιμές στο κυλικείο. Η κατάληψη έληξε όμως άδοξα καθώς ένας γονιός με κόφτη έκοψε την αλυσίδα που είχε μπει και άφησε όλα τα υπόλοιπα παιδιά να μπουν στο χώρο του σχολείου, όπως επιθυμούσαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία. Ο γονιός, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, ήταν πατέρας ενός από τα παιδιά που επιχείρησαν στην αρχή την κατάληψη!

Ακόμη μια προσπάθεια για κατάληψη έγινε στο 1ο Γυμνάσιο, αλλά σαφώς πιο χαλαρή και διαλλακτική καθώς στην είσοδο του σχολείου μικρή ομάδα παιδιών προέτρεπε την πλειοψηφία να κάνουν κατάληψη, αλλά χωρίς να εμποδίζουν κάποιον. Τελικά όταν δεν υπήρξε συμμετοχή πέρασαν και τα λίγα παιδιά που ήθελαν κατάληψη στην τάξη.

*Ανεξάρτητα από τα παραπάνω στο 1ο Γυμνάσιο υπήρξε βραδινό κρούσμα διάρρηξης στο κυλικείο, με άγνωστη λεία, το οποίο ανέλαβε να διαλευκάνει η Ασφάλεια Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.