Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Περιοδεία υποψηφίου Δημάρχου Παύλου Μοσχολιού σε Αράκυνθο

Περιοδεία σε τοπικά διαμερίσματα Αρακύνθου πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός, συνοδευόμενος από τον δήμαρχο Απόστολο Ντζάνη, δημοτικούς συμβούλους του δήμου Αρακύνθου και κλιμάκιο υποψηφίων του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο, νέος δήμος – νέα εποχή.»
O Παύλος Μοσχολιός, είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα προβλήματα της περιοχής της Μακρυνείας, μιας περιοχής που με αγώνα και επίπονες προσπάθειες πριν μερικούς μήνες, αποτελεί πλέον ένα από τα πλέον προνομιακά και δυναμικά τμήματα του νέου δήμου Αγρινίου, αφού συνδυάζει τον παραγωγικό τομέα, με το μοναδικό φυσικό περιβάλλον (Τριχωνίδα , Αράκυνθος) και τα ζωντανά χωριά, που διατηρούν σημαντικό πληθυσμό νέων ανθρώπων.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο νέος δήμος Αγρινίου καλείται να υλοποιήσει συγκεκριμένες δράσεις, που θα αναδείξουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Μακρυνείας και θα στηρίξει τους ανθρώπους της που θα πρέπει να συνεχίσουν να ζουν και να δημιουργούν στην περιοχή.
Ο κ. Μοσχολιός ολοκλήρωσε την περιοδεία του με επίσκεψη στο Άνω Κεράσοβο, όπου και παρακολούθησε τις εκδηλώσεις της Γιορτής κάστανου που διοργάνωσε για δεύτερη χρονιά ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Αρακύνθου. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο υποψήφιος δήμαρχος διαβεβαίωσε πως βούληση της δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές του Νοεμβρίου, θα πρέπει να είναι η συνέχιση και ενδυνάμωση τέτοιων πρωτοβουλιών που προβάλλουν τα τοπικά προϊόντα και συμβάλλουν στην ενδυνάμωση των δεσμών μεταξύ των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, αλλά παράλληλα αναδεικνύουν και περιοχές με ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, όπως το Άνω Κεράσοβο και τα χωριά του Αρακύνθου.

Ο Παύλος Μοσχολιός συνεχίζει με αμείωτη ένταση τις περιοδείες του σε τοπικά διαμερίσματα του νέου δήμου Αγρινίου και την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί τοπικά διαμερίσματα του δήμου Παραβόλας.

Γραφείο Τύπου

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.