Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Ποιές θα είναι οι στάσεις και οι γραμμές της νέας αστικής γραμμής Mini bus στο Αγρίνιο

Με την έναρξη λειτουργίας της γραμμής Μ1, σήμερα (Πέμπτη 8 Ιανουαρίου) αρχίζει το πρόγραμμα «Συν-κοινωνία» από το Δήμο Αγρινίου σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Αγρινίου Α.Ε.
Η αστική γραμμή mini bus M1 «Άγιος Κων/νος – Πανεπιστήμιο» υποκαθιστά σε έναν βαθμό την υφιστάμενη γραμμή «Άγιος Κων/νος – Παναιτώλιο». Συνδέει στα άκρα της διαδρομής της, τον οικισμό Αγίου Κων/νου με την ευρύτερη περιοχή του Πανεπιστημίου Αγρινίου – Εργατικών κατοικιών Αγίου Ιωάννη Ριγανά διερχόμενη από το κέντρο.
Διαδρομές
Η Γραμμή Μ1 θα εξυπηρετεί συνολικά τριάντα-τέσσερις (34) στάσεις (πλην της Αφετηρίας) και η διαδρομή της είναι η ακόλουθη: Αγίου Κωνσταντίνου – Αμφιλοχίας – Ελ. Βενιζέλου – Βάρναλη – Μπότσαρη – Σουλίου – Ηρ.Πολυτεχνείου – Δαγκλή – Μαβίλη – Κυριαζή – Γληνού – Οινέως – Χαρ.Τρικούπη – Πυλήνης – Σεφέρη – Λαμπέτη – Σικελιανού – Εργατικές Κατοικίες Αγίου Ι. Ρηγανά – Σκόπα – Καλύβα – Γοργοποτάμου – Β.Παναγοπούλου – Θεοτοκοπούλου – Αγίου Χριστοφόρου – Δημοτσελίου – Παπαστράτου – Ελ. Βενιζέλου – Ιωνίας – Αγίου Κων/νου. Η αφετηρία της γραμμής Μ1 θα είναι ο Άγιος Κων/νος και το Πανεπιστήμιο.
Το πρώτο δρομολόγιο θα αναχωρεί από τον Άγιο Κων/νο στις 6.30 π.μ. και το τελευταίο στις 9.00 μ.μ., ενώ από το Πανεπιστήμιο θα αναχωρεί στις 7.00 π.μ. και το τελευταίο στις 9.30 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή.
Το Σάββατο το πρώτο δρομολόγιο θα ξεκινάει στις 7 το πρωί και το τελευταίο στις 3 το μεσημέρι από την ίδια αφετηρία. Η συχνότητα των δρομολογίων θα είναι ανά 30 λεπτά και το κόστος εισιτηρίου 0,50 λεπτά για όλους. Να σημειωθεί ότι από την Πέμπτη 8 έως το Σάββατο 10 Ιανουαρίου οι επιβάτες της γραμμής θα μετακινούνται δωρεάν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.