Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Πολλές οι διακοπές ρεύματος λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών

Πολλές οι διακοπές ρεύματος λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών

Στα υδροηλεκτρικά αποθέματα ποντάρει η ΔΕΗ

Καθησυχαστικός όσον αφορά στην επάρκεια ηλεκτρικής ενέργειας το καλοκαίρι εμφανίστηκε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα, δεδομένης και της εξαιρετικής κατάστασης των υδροηλεκτρικών αποθεμάτων της χώρας.
Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι συνεχίζονται οι ταμειακές δυσκολίες, όπως συμβαίνει στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας, και όπως είπε οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί παρουσιάζουν πτωτική τάση στο 1,1 δισ. ευρώ (από αυτό το ποσό περίπου 400 εκατ. ευρώ αφορά λογαριασμούς που υπερβαίνουν το εξάμηνο) και η κατάσταση φαίνεται να βαίνει βελτιούμενη μετά από την απαλλαγή των λογαριασμών από το «χαράτσι στα ακίνητα».
Οι διακοπές πάντως του ηλεκτρικού ρεύματος γίνονται σε περιπτώσεις που δεν εξοφλείται ο λογαριασμός της ΔΕΗ και αφού ο καταναλωτής έχει ειδοποιηθεί με σχετικό έγγραφο που λαμβάνει με το λογαριασμό του, δηλώνουν στο agrinionews στελέχη της επιχείρησης για τα αυξημένα συμβάντα των διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα  στην περιοχή μας .
Οι διακοπές γίνονται από συνεργεία της επιχείρησης αλλά και εργολάβων ιδιωτών όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Παρά τις ειδοποιήσεις που γίνονται , όπως αναφέρουν στελέχη ,συνεχώς στα γραφεία της ΔΕΗ στο Αγρίνιο διατυπώνονται παράπονα συμπολιτών μας για τις διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου.
Σημειωτέον πως πάντως πως η ΔΕΗ έχει αποφασίσει να προσλάβει και να αξιοποιήσει call centers προκειμένου να βελτιώσει τη ροή των εισπράξεων ανεξόφλητων οφειλών. Δεν πρόκειται να είναι εισπρακτικές εταιρείες, θα είναι «soft call» εταιρείες υπενθύμισης ανεξόφλητων λογαριασμών που θα προσληφθούν μέσω διαγωνισμού, τις επόμενες ημέρες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.