Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Προβλημάτισε η …επικοινωνιακή διαχείριση

Προβλημάτισε η …επικοινωνιακή διαχείριση

Η φωτό από τον...Πύργο Προβλημάτισε πολύ στους κόλπους της παράταξης της δημοτικής αρχής Αγρινίου η επικοινωνιακή διαχείριση του ζητήματος  των απορριμμάτων του Πύργου σε σχέση με την απόφαση να γίνουν δεκτά (υπό όρους) στον ΧΥΤΑ Στράτου.
Προ μηνός ο δήμος Αγρινίου απέρριψε κατηγορηματικά το σχετικό αίτημα, ωστόσο ο δήμαρχος ως πρόεδρος της ΠΕΔ συμφώνησε προ εβδομάδας να βοηθήσει στη διαχείριση του προβλήματος κάτι άλλωστε που επιθυμούσε και η περιφερειακή αρχή Κατσιφάρα. Και η εκτίμηση είναι πως ο Παπαναστασίου καλώς έπραξε καθώς η Αυτοδιοίκηση οφείλει να δείχνει την έμπρακτη αλληλεγγύη της ενώ υποτίθεται πως πρόκειται για προσωρινή λύση και εφόσον συνεισφέρουν και άλλοι ΧΥΤΑ της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Αχαΐας.
Ωστόσο για την απόφαση της ΠΕΔ από το δήμο Αγρινίου δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση, όπως άλλωστε δεν έχει γίνει ακόμη, ώστε να υπάρχει ακριβής πληροφόρηση.
Μάλιστα ενημέρωση δεν υπήρξε ούτε στους δημοτικούς συμβούλους με αποτέλεσμα μάλιστα δύο αντιδήμαρχοι να ψηφίσουν ενάντια στη βούληση του δημάρχου όταν το θέμα πέρασε από το δ.σ. του Συνδέσμου Διαχείρισης του ΧΥΤΑ. Και αυτό το θέμα συζητήθηκε-και ενόχλησε- ευρέως στους κόλπους της παράταξης.
Όπως και να έχει όφειλε ο δήμος να εξηγήσει επαρκώς όλες τις παραμέτρους και δεν αποκλείεται αυτό τελικώς να γίνει εάν το ζήτημα τεθεί από κάποιους εκτός ημερήσιας διάταξης στην αποψινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.