Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης από το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του ΠΑ.ΠΕΙ.

paideia

Το Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ανταποκρινόμενο στις ανάγκες για παροχή αξιόπιστηςκαι λειτουργικής επιμόρφωσης, σας ενημερώνει ότι, το Πρόγραμμά του, για εξ αποστάσεως εκπαίδευση (e – learning),ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με νέα, πρωτοποριακά εκπαιδευτικά αντικείμενα, θα είναι άμεσα διαθέσιμο από τα μέσα Ιουνίου 2013. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο μεISO (9001:2008) και απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας ή να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, προκειμένου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου, ανταγωνιστικού και δυναμικά μεταβαλλόμενου οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος.

Η συσσώρευση εξειδικευμένης θεωρητικής γνώσης και πολύχρονης πρακτικής εμπειρίας, σε συνδυασμό με την εποπτεία των συνθηκών της αγοράς, επιτρέπουν στο, εγνωσμένου ακαδημαϊκού κύρους, Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης να εγγυάται για την υψηλή ποιότητα, αλλά και την προστιθέμενη αξία των συγκεκριμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της ευθυγράμμισης με τις καινοφανείς τάσεις και τις αναδυόμενες ανάγκες, στη θεματική ενότητα «Εφαρμοσμένες Γνώσεις στην Αγορά», παρέχεται πλέον το εκπαιδευτικό αντικείμενο «Διαχείριση Κρίσεων & Επικοινωνία: Σχεδιασμός & Τεχνικές Επιβίωσης».

Βασικός στόχος του συγκεκριμένου μαθήματος είναι να μυήσει και να εκπαιδεύσει αποτελεσματικά τους συμμετέχοντες στο επιστημονικό αντικείμενο της διαχείρισης κρίσεων. Παρέχοντας στους καταρτιζόμενους την απαραίτητη θεωρητική υποδομή, τους επιτρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, προκειμένου να είναι σε θέση να διαχειριστούν με επάρκεια και αποτελεσματικότητα καταστάσεις κρίσης. Επιπρόσθετα, προσφέρεται η δυνατότητα εξοικείωσής τους και με την επικοινωνιακή διάσταση της διαχείρισης κρίσεων.

Οι βασικοί θεματικοί άξονες που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του μαθήματος είναι:

Ι. Το φαινόμενο της κρίσης & οι διαστάσεις του

ΙΙ. Η διαχειριστική προσέγγιση μιας κρίσης

III. H επικοινωνιακή προσέγγιση μιας κρίσης

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται από απόσταση (distance, elearning), καθώς υποστηρίζεται από ειδικό σύστημα με εκπαιδευτικό λογισμικό ηλεκτρονικής μάθησης, μέσω του οποίου οι σπουδαστές έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό από τον προσωπικό τους υπολογιστή. Επισημαίνεται τέλος, ότι με την επιτυχή ολοκλήρωση της φοίτησης, παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης μαθήματος, ενώ προβλέπεται μοριοδότηση και από το ΑΣΕΠ.

Η συνολική χρονική διάρκεια κάθε μαθήματος είναι 3 μήνες και το κόστος φοίτησης ανέρχεται στα € 380,00.

Σημειώνεται ωστόσο ότι παρέχονται εκπτώσεις σε ειδικές κατηγορίες σπουδαστών, όπως AΜΕΑ, άνεργους, πολύτεκνους, απόφοιτους και φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς και σε αποφοίτους και φοιτητές Ελληνικών ή Ευρωπαϊκών Ιδρυμάτων ή σχολών. Ειδική έκπτωση παρέχεται επίσης και σε στελέχη επιχειρήσεων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα ομαδικά.

Για αναλυτικές πληροφορίες για το σύνολο των μαθημάτων της θεματικής ενότητας «Εφαρμοσμένες Γνώσεις στην Αγορά», παρακαλούμε επισκεφθείτε τον παρακάτω ιστότοπο: http://elearning.ec.unipi.gr/elearning/ .

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το μάθημα «Διαχείριση Κρίσεων & Επικοινωνία: Σχεδιασμός & Τεχνικές Επιβίωσης», μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον διδάσκοντα του μαθήματος, κ. Κωνσταντίνο Μπαλωμένο, στα τηλέφωνα:6945-015734 & 6907-783533 ή ηλεκτρονικά στην διεύθυνση: konmpalo@otenet.gr .

Με Τιμή

 

 

Ο Διευθυντής του Προγράμματος                                        Ο Διδάσκων

 

 

Σωτήρης Καρκαλάκος                                                           Κωνσταντίνος Μπαλωμένος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.