Τετάρτη, 18 Μαΐου, 2022

Πρόεδρος Ελληνικών Αλυκών ΑΕ: Μόνο η άγνοια δικαιολογεί τις απόψεις Καραπάνου

Πρόεδρος Ελληνικών Αλυκών ΑΕ: Μόνο η άγνοια δικαιολογεί τις απόψεις Καραπάνου

κατάλογοςΣε απάντηση δηλώσεωντου Δημάρχου της Ι.Π.Μεσολογγίου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.», κ. Ν.Καραπάνου (ΕΔΩ), o Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Νικόλαος Σ. Τσαραπατσάνης αντιπαραθέτει τα εξής:

1. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο που επικαλείται ο κ.Δήμαρχος και αφορά στην Ομαδική Ασφάλιση του προσωπικού της «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.» έχει συσταθεί από το έτος 1994 και -βάσει αυτού- έχουν ιδρυθεί και θεμελιωθεί δικαιώματα, τα οποία η εταιρεία έχει σεβαστεί διαχρονικά, ως οφείλει.
2. Ούτε οι μνημονιακές κυβερνήσεις και νόμοι τόλμησαν να περικόψουν παροχές ασφάλισης προσωπικού.
3. Μόνο η άγνοια θα μπορούσε να δικαιολογήσει τις απόψεις του Δημάρχου της Ι. Π. Μεσολογγίου, παρά το γεγονός ότι, για όσο διάστημα είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ Α.Ε.», συμμετείχε κανονικά σε όλες τις συνεδριάσεις του.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. APOL

    Ωραία μας τα λες Κύριε Τσαραπατσάνη, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις ότι αν χρωστάς στο Δήμο 550.000,00 ΕΥΡΩ θα πρέπει να τα πληρώσεις (ενοώ η εταιρεία που διοικείς). Η πρόσθετη ασφάλιση σε καιρούς χαλεπούς είναι μάλλον πολυτέλεια και βέβαια δεν μπορεί να γίνεται στην πλάτη των Δημοτών. Αν έχεις κέρδη και δεν χρωστάς καλά κάνεις και έχεις πρόσθετη Ασφάλιση. τι θα πεί δεν κατάλαβε ο Δήμαρχος; Χρωστάς ή δεν χρωστάς;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.