Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Πρόταση σε Μοσχολιό

Πρόταση σε Μοσχολιό

Π. ΜοσχολιόςΣτο αποκορύφωμα είναι η ονοματολογία των ψηφοδελτίων στα κόμματα ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου καθώς άλλωστε ο χρόνος πιέζει πλέον ασφυκτικά για να γίνουν οι ανακοινώσεις.
Η ίδρυση του κόμματος Παπανδρέου επηρεάζει τις εξελίξεις στο χώρο της κεντροαριστεράς κυρίως αλλά βάζει και στο εκλογικό κάδρο πρόσωπα που σε άλλη περίπτωση δεν θα εμπλέκονταν σε αυτήν την εκλογική διαδικασία.
Ένα από αυτά είναι ο πρώην δήμαρχος Αγρινίου Παύλος Μοσχολιός στον οποίο προτείνεται επίμονα η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών».
Ωστόσο προς το παρόν μόνο σίγουρο είναι πως στο κόμμα Παπανδρέου για πολλούς λόγους θέλουν υποψήφιο τον πρώην δήμαρχο . Είναι άλλωστε γνωστό και δεν έκρυψε ποτέ ο Μοσχολιός πως ανήκει σε αυτό το χώρο. Άγνωστες όμως παραμένουν οι προθέσεις του. Όπως και να έχει πάντως θα φανεί άμεσα αν θα επιστρατευθεί…

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. EΞ.ΑΝΔ.

  ΜΑΝΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΩΝ.
  ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ,
  ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΩΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΟΥ
  ΜΠΡΑΒΟ ΜΥΑΛΟ Ο Π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ

 2. Ήρθε η ώρα

  να πληρώσουν μερικοί αχάριστοι.
  Παυλάρα εσένα σε παρακαλάνε να κατέβεις και άλλους τους κόβουvε.
  Πάρε το αιμα σου πίσω. Κατεβα να τσουχτούνε πολλοί..
  Κατεβα και θα βγεις!!!!!!

 3. Ti les re???

  Ρε ΕΞ. ΑΝΔ. για ποιες αμαρτίες του Σώκου μιλάς ρε συκοφάντη??? Τις αμαρτίες που τον έβγαζαν 12 χρόνια Δήμαρχο με μεγαλύτερο ποσοστό κάθε φορά και 4 χρόνια νομάρχη??? Α ρε Θύμιο, ακόμα και απών από τα πολιτικά σπέρνεις εφιάλτες!!! Τον Μοσχολιό η ανυπαρξία του τον έφαγε και το γεγονός ότι ήταν μαριονέτα του Θάνου….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.