Τετάρτη, 23 Ιουνίου, 2021

Πρώτη αντίδραση ΝΔ: «Υπάρχει δρόμος ακόμα»

Πρώτη αντίδραση ΝΔ: «Υπάρχει δρόμος ακόμα»

prwti-antidrasi-nd-uparxei-dromos-akoma.w_l

Η ηγεσία της Ν.Δ. αναμένει την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, όπου στις 9 μ.μ. θα δοθεί στη δημοσιότητα το 25% των ψήφων.

«Υπάρχει δρόμος ακόμα» λένε στη Συγγρού και η ηγεσία της Ν.Δ. αναμένει την επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών, όπου στις 9 μ.μ. θα δοθεί στη δημοσιότητα το 25% των ψήφων.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης είναι στο γραφείο του μαζί με στενούς του συνεργάτες και συνιστά ψυχραιμία και τονίζει προς όλους ότι πρέπει να περιμένουν ώστε να δουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Επίσης σημειώνουν από τη Ν.Δ. ότι έχει σημασία η αποχή και κυρίως πως ψήφισαν οι νεώτερες ηλικίες που συνήθως προσέρχονται στις κάλπες μετά τις τέσσερις ή πέντε το απόγευμα.

Σε κάθε περίπτωση λένε ακόμα και οι αποκλίσεις που δίνουν τα exit poll δίνουν μια εικόνα ότι η Ν.Δ. είναι σε πολύ καλύτερο σημείο από ότι ήταν τον προσεχή Ιανουάριο. Μάλιστα σημειώνουν πως ο μέσος όρος των exit poll είναι Ν.Δ. 30,5% και ο ΣΥΡΙΖΑ 32% μπορεί κάλλιστα να ανατραπεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

http://www.thetoc.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.