Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Πως έγινε η σύλληψη του Αλβανού δραπέτη

Πως έγινε η σύλληψη του Αλβανού δραπέτη

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τη σύλληψη  στην Κορινθία του 29χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είχε αποδράσει την 19-3-2013 από τα κρατητήρια του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και η 32χρονη αδερφή του δραπέτη, η οποία τον έκρυβε στο σπίτι της. Υπενθυμίζεται πως μαζί με τον 29χρονο είχαν αποδράσει άλλοι δύο συγκρατούμενοί του, οι οποίοι έχουν ήδη συλληφθεί. Ειδικότερα αναφέρει η Αστυνομία:
Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης των Αστυνομικών Διευθύνσεων Κορινθίας, Ακαρνανίας και Ιωαννίνων, συνελήφθη χθες (23-3-2013) το απόγευμα, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και ο 29χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο όποιος την 19-3-2013 το πρωί, μαζί με άλλους δυο συγκρατούμενούς του, είχε αποδράσει από τα κρατητήρια του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου. Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη και μία 32χρονη υπήκοος Αλβανίας, αδερφή του δραπέτη, που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.
Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ακαρνανίας Κορινθίας και Ιωαννίνων, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία της 32χρονης αδερφής του δράστη, εντός της οποίας βρέθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος.
Υπενθυμίζεται, ότι μαζί με τον 29χρονο είχαν αποδράσει δύο συγκρατούμενοί του, ένας 30χρονος ημεδαπός, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές και ένας 22χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη την 20-3-2013 στο Διμηνιό Κορινθίας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.