Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Ρομά έκλεψαν σκαπτικό μηχάνημα από αγρόκτημα στη Νεάπολη

Ρομά έκλεψαν σκαπτικό μηχάνημα από αγρόκτημα στη Νεάπολη

imgresΣτη σύλληψη δύο ρομά ενός νεαρού άνδρα 20 ετών και ενός αγοριού 15 ετών, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι αστυνομικοί της Ασφάλειας. Οι δύο ρομά είχαν κλέψει, πριν από λίγη ώρα, σκαπτικό μηχάνημα από αγρόκτημα στην Νεάπολη του δήμου Αγρινίου, το φόρτωσαν στην καρότσα του αγροτικού που οδηγούσαν και έφυγαν… Αστυνομικοί της Ασφάλειας τους σταμάτησαν για έλεγχο και διαπίστωσαν πως το μηχάνημα ήταν κλεμμένο. Οι δύο ρομά θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα για τα περεταίρω.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. ;;;

    Πια περεταίρω αναρωτιέμαι…..; Αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτε ούτε από κοινωνικοποίηση ούτε από βοήθεια και στήριξη…..Ίσως οι φοβέρες να απέδιδαν ΚΑΙ από το Δήμο και τους πολιτικούς ταγούς και να αφήσουν τα “ανθρώπινα δικαιώματα και τη διεθνή αμνηστία”….! Ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός έχει καλλίτερες λύσεις που δίνονται καθημερινά σε κάθε γειτονιά. Όταν στους Τσιγγάνους δίνεις αγάπη, θα την πάρεις έστω και σιγά-σιγά…Διαφορετικά αν τους απειλήσεις το βουλώνουν και…μαθαίνουν…..

  2. spirakos

    Ξύλο και στο καλό……..μόνο έτσι θα καταλάβουν.
    Για την φασαρία τσακωμό – ξυλοδαρμό στα Καλύβια όπου χτυπήθηκαν μεταξύ τους μέχρι θανάτου κανένας λόγος από κανέναν να μη δείξουμε τι αδίστακτη φάρα είναι, αφού τους χαϊδεύουμε καλά μας κάνουν! !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.