Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021

Σέντερ φορ και χαφ

Σέντερ φορ και χαφ

Και κινεζικό ενδιαφέρον για Μαρτίνες
παναιτωλικός Ειλημμένη είναι η απόφαση στον Παναιτωλικό για ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο τραυματισμός του Μορένο (που δείχνει να είναι πολύ σοβαρότερος απ’ ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί με κανέναν να μη μπορεί να προβλέψει με βεβαιότητα το πότε θα επανέλθει), σε συνδυασμό με την αφλογιστία του Άλβες έχουν επιτείνει τις διαδικασίες για εξεύρεση παίκτη περιοχής που θα έχει το εύκολο γκολ κάτι το οποίο –απόντος του Μορένο- λείπει αυτή τη στιγμή από την ομάδα. Τελευταίες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο «εκλεκτός» που προέρχεται από την αγορά της Αργεντινής έχει ήδη βρεθεί με περαιτέρω στοιχεία να μην έχουν διαρρεύσει όσον αφορά την ταυτότητά του.
Περίπου δεδομένη είναι εξάλλου και η απόφαση για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη στο χώρο του κέντρου μιας και η μέχρι στιγμής παρουσία των Κόρμπος και Φωτάκη είναι σαφώς κατώτερη των προσδοκιών.
Όσον αφορά στην υπόθεση Μαρτίνες, πληροφορίες που φέρουν την ΑΕΚ να μετουσιώνει το ενδιαφέρον της σε επίσημη πρόταση για αγορά του παίκτη προσφέροντας 500.000 ευρώ στον Παναιτωλικό (με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει στο Αγρίνιο μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να πηγαίνει στην ΑΕΚ) δεν επιβεβαιώνονται από τους αγρινιώτες, ενώ σύμφωνα με έγκυρες πηγές έντονο ενδιαφέρον για τον αργεντίνο σταρ του Παναιτωλικού έχει δείξει και ομάδα από την Κίνα έχοντας καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση για την απόκτησή του! Στον Παναιτωλικό πάντως δεν βιάζονται ζυγίζοντας όλα τα δεδομένα πριν προβούν σε οποιαδήποτε απόφαση όσον αφορά το μέλλον του παίκτη έχοντας πάντα κατά νου τόσο το αγωνιστικό σκέλος όσο και το οικονομικό όφελος της ομάδας.

Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.