Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Σενάριο για Σακελλαρίου στον Παναιτωλικό

Σενάριο για Σακελλαρίου στον Παναιτωλικό

Πολύ κοντά στον δανεισμό του Λευτέρη Σακελλαρίου από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Παναιτωλικός και πλέον οι Αγρινιώτες προσανατολίζονται και στην απόκτηση ενός ακόμα αριστερού μπακ από την αγορά του εξωτερικού.Έναν εκ των Γιάννη Ζαραδούκα ή Μίρκο Χργκοβιτς ήθελαν να αποκτήσουν οι άνθρωποι του Παναιτωλικού, ώστε να καλύψουν τη θέση του αριστερού μπακ της ομάδας, ωστόσο στο Αγρίνιο θα ταξιδέψει πιθανότατα ο Λευτέρης Σακελλαρίου!

Όπως αναφέρει το «GOAL», οι Αγρινιώτες είχαν στη λίστα τους, τους Ζαραδούκα και Χργκοβιτς, η παραμονή όμως των Ολυμπιακού Βόλου και Καβάλας στην Superleague άλλαξαν τα σχέδια τους και το απόγευμα της Τετάρτης έγινε κρούση από τα «καναρίνια» προς τον ΠΑΟΚ για τον 24χρονο μπακ.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι τόσο ο «Δικέφαλος» του Βορρά, όσο και ο Σακελλαρίου είναι θετικοί στο ενδεχόμενο δανεισμού στον Παναιτωλικό και όπως φαίνεται η μεταγραφή θα γίνει τις επόμενες ώρες.

Πλέον, ο Παναιτωλικός θα αναζητήσει ακόμα ένα αριστερό μπακ από την αγορά του εξωτερικού, ώστε να ενισχύσει πλήρως τα άκρα της άμυνας.
allsportsagrinio

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.