Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Σε λίστα με “υποπτους” αγώνες και ένας του Παναιτωλικού, λεει το zougla.gr

Σε λίστα με “υποπτους” αγώνες και ένας του Παναιτωλικού, λεει το zougla.gr

O αγώνας του Παναιτωλικού με τον Ιωνικό (4-0) του περασμένου Απριλίου περιλαμβάνεται σύμφωνα με ρεπορταζ του  zougla.gr  σε λίστα με “ύποπτους” αγώνες. Αναμένεται λοιπόν τις επόμενες ημέρες ξεκαθαρίσει ο λόγος που συμπεριλαμβανεται ο συγκεκριμένος αγώνας στη λίστα, όταν όλοι η ποδοσφαιρική Ελλάδα αναγνωρίζει στην αγρινιώτικη ομάδα  oτι όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνίστηκε με το fair play.

 To ρεπορτάζ έχει ως εξής:

 H λίστα με τους 16 «ύποπτους» αγώνες της νέας δικογραφίας

Του Πέτρου Κουσουλού zougla.gr  

Αυξάνεται ο αριθμός των υπόπτων αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς από το υλικό της νέας δικογραφίας, που αποκαλύπτει η zougla.gr, προκύπτουν 16 ακόμα αναμετρήσεις.

Πρόκειται για ποδοσφαιρικούς αγώνες -κυρίως- της Football League που κατά τις Αρχές θεωρούνται άκρως διεφθαρμένοι και πραγματοποιήθηκαν από τις 13 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 18 Απριλίου 2011.

Το «στήσιμο» των συγκεκριμένων αγώνων προέκυψε από τις τηλεφωνικές συνομιλίες που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ κατά τη διάρκεια της έρευνας που διενεργούνταν στα πλαίσια των «εκβιαστών» του Πειραιά.

Αξιοσημείωτο είναι ότι στη νέα λίστα των αγώνων βρίσκονται έξι αναμετρήσεις της Ηλιούπολης, ενώ έκπληξη προκαλεί η παρουσία της Παναχαϊκής. Πρόκειται για τον αγώνα της 13ης Μαρτίου μεταξύ Κορίνθου-Παναχαϊκής με τελικό σκορ 0-1, αλλά και την αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού Χερσονήσου-Παναχαϊκής που διεξήχθη στις 17 Απριλίου και έληξε 1-2.

Υπενθυμίζεται ότι εναντίον του προπονητή της Παναχαϊκής, Ηλία Φυντάνη, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκία και δωροληψία.

Άξιο αναφοράς, επίσης, είναι ότι ανάμεσα στους νέους ύποπτους αγώνες βρίσκεται και ποδοσφαιρική αναμέτρηση του ΟΦΗ και συγκεκριμένα ο αγώνας μεταξύ των Κρητικών και της Ηλιούπολης που έληξε 2-1 υπέρ του ΟΦΗ.

Δείτε τη λίστα

zougla.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.