Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Σε ρυθμούς Εφετείου. Ανακοινώθηκαν οι υπάλληλοι, εργασίες στο κτήριο…

Σε ρυθμούς Εφετείου. Ανακοινώθηκαν οι υπάλληλοι, εργασίες στο κτήριο…

Η διευθέτηση των τελευταίων εκκρεμοτήτων απομένουν ακόμη, ώστε την επόμενη εβδομάδα, στις 16 Σεπτεμβρίου, να ξεκινήσει η λειτουργία του Εφετείου Δυτικής Στερεάς.
Ήδη, προ ημερών, σας ενημερώσαμε για τα ονόματα των επτά δικαστικών λειτουργών που θα το στελεχώσουν.Η νεότερη εξέλιξη είναι πως την περασμένη Παρασκευή έγιναν γνωστά και τα πρόσωπα των διοικητικών υπαλλήλων που θα μετακομίσουν στον τρίτο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου Αγρινίου.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί για την επόμενη Παρασκευή να μην έχει προγραμματιστεί κάποια ξεχωριστή τελετή (αυτή θα γίνει μεταγενέστερα), εντούτοις ο νομικός κόσμος της πόλης θα έχει τη δυνατότητα εκείνη την ημέρα να ενημερωθεί για τα νέα δεδομένα στον κλάδο, σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου στην αίθουσα του στις 12 το πρωί, με ομιλητή τον εξ Αθηνών δικηγόρο Ευστάθιο Μπακάλη.
Να σημειώσουμε εξάλλου, πως στον περιβάλλοντα χώρο του κτηρίου πραγματοποιούνται εδώ και μέρες εργασίες εξωραϊσμού (δείτε τις φωτο)από συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Αγρινίου που προβαίνει στις δεόυσες ενέργειες για να είναι όλα έτοιμα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.