Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου, 2020

Στάικος Βεργέτης: Δεν είναι δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα…

Απόλυτα ειλικρινής στην τοποθέτησή του για το τελικό αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης Στάικος Βεργέτης ο οποίος αφού πρώτα έπλεξε το εγκώμιο του Παναιτωλικού, στη συνέχεια τόνισε ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο και ο Παναιτωλικός δικαιούταν κάτι καλύτερο. Αναλυτικά:benetis

«Σήμερα κάναμε το πιο φτωχό μας παραγωγικά παιχνίδι. Δε φτάσαμε σε τελικές προσπάθειες ανάλογες με άλλους αγώνες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα προσπαθούσε να ελέγξει το ρυθμό του Παναιτωλικού και περιορίστηκε μόνο σε αμυντικό ρόλο. Στο δεύτερο ημίχρονο διαχειριστήκαμε καλύτερα την κατοχή της μπάλας αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να απειλήσουμε πέραν του στημένου όπου βάλαμε και γκολ. Στο τέλος μας δόθηκε η δυνατότητα με το πέναλτι, το οποίο δεν αξιοποιήσαμε και κάναμε δύσκολη τη ζωή μας μέχρι τη λήξη του αγώνα. Συγχαρητήρια στον Παναιτωλικό, μια πολύ αξιόμαχη και δυνατή ομάδα ιδιαίτερα στην έδρα της η οποία κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις αλλά δυστυχώς δεν καταφέρνει να πάρει αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση για τη φιλοσοφία της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι αν ήταν να μη χάσει και να πάρει το αποτέλεσμα ή να παίξει ποδόσφαιρο ικανοποιώντας και τον κόσμο, μιας και δεν υπήρχε βαθμολογικό άγχος, απάντησε:

«Η φιλοσοφία μας είναι σε κάθε παιχνίδι ίδια. Να κρατήσουμε τη μπάλα όσο περισσότερο μπορούμε στα δικά μας πόδια, να παράγουμε φάσεις, να παίξουμε δημιουργικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν το καταφέραμε. Δεν μπορεί να το επιτυγχάνεις αυτό κάθε Κυριακή. Την περασμένη Κυριακή είχαμε ένα πολύ καλό δημιουργικά παιχνίδι με τον Εργοτέλη με πολλές τελικές που συνοδεύτηκε όμως από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Εμείς και στα δύο παιχνίδια, με τον Εργοτέλη και το σημερινό, στήσαμε και σχεδιάσαμε τον αγώνα κατά τον ίδιο τρόπο».

Σε επόμενη ερώτηση του agrinionews.gr αν βάσει της εικόνας που ο ίδιος περιέγραψε στην πρώτη τοποθέτησή του, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, εμφανίστηκε απόλυτα ειλικρινής λέγοντας:

«Βάσει της εικόνας των δύο ομάδων θα έλεγα ότι δεν είναι δίκαιο, για να είμαι ειλικρινής, γιατί ούτως ή άλλως το γήπεδο είναι ο καθρέφτης και το είδε όλος ο κόσμος. Απλά εμείς καλό θα ήταν να είχαμε σκοράρει και στο πέναλτι για να ηρεμήσουμε λίγο νωρίτερα. Πάντως νομίζω δικαιούταν κάτι καλύτερο ο Παναιτωλικός βάσει της εικόνας των δύο ομάδων».

 

                                                                                                                        Π.Κ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.