Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Στη φυλακή οδηγείται Ρομά διαρρήκτης

Στη φυλακή οδηγείται Ρομά διαρρήκτης

αυλώναΣχετικά με το αστυνομικό δελτίο των ημερών, αξιοσημείωτο είναι πως προφυλακίστηκε 16χρονος Ρομά ο οποίος πριν από λίγες ημέρες μαζί με άλλο άτομο επιχείρησαν διάρρηξη σε όχημα και κατοικία στην περιοχή των παλαιών σφαγείων στο Αγρίνιο. Το γεγονός πως ο 16χρονος ήταν κατά συρροή διαρρήκτης ανάγκασε την εισαγγελική αρχή να ασκήσει σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και ο Ρομά να πάρει το δρόμο για τις φυλακές Αυλώνα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. spirakos

  Λογικό να πάει μέσα αυτός γιατί εξύβρισε αστυνομικούς, αν ήταν κάποιος απλός πολίτης θα τον άφηναν ελεύθερο με εντολή εισαγγελέα!

 2. mimakos

  Βέβαια Σπυράκο…το δικό σου σπίτι είναι ασφαλές γι’αυτό και δεν σε νοιάζει καθόλου.Όλο εξυπνάδες…

 3. antikeimenikos

  Να κάνει απεργία πείνας ο Ρομα-νός να τελειώσει το δημοτικό!

 4. spirakos

  Ίσος δεν κατάλαβες mimakο τι είπα. Κάθε φορά που οι γυφτοι κλέβουν –βρίζουν ακόμη και δέρνουν πολίτες ο εισαγγελέας δεν τους κάνει τίποτε αυτή τη φορά που ενεπλάκη σε επεισόδιο και με αστυνομικούς αμέσως μέσα. Όσο για το δικό μου σπίτι δεν μπορείς να ξέρεις αν είναι ασφαλές οπότε εσύ λες εξυπνάδες και χωρίς να με γνωρίζεις, Για να μην τα πολυλογούμε ο εισαγγελέας πρέπει να μας αντιμετωπίζει το ιδιο είτε αστυνομικούς είτε πολίτες!

 5. APOL

  Όλοι μέσα, ο σποράκος, ο Μιμάκος, ο Ταμτάκος, ο Γυφτάκος. Έξω μόνο τα λαμόγια και όποιος έκλεψε πάνω από Δέκα χιλιάδες. Τα ψιλά στο φρέσκο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.