Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Στους 8 της Ελλάδος η Σχολική Ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

Στους 8 της Ελλάδος η Σχολική Ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου

fhdfhdfhdfhfdhΈνα βήμα πριν το final four της Θεσσαλονίκης που δεξάγεται στις 15 Μαΐου βρίσκεται η ομάδα ποδοσφαίρου του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου. Μετά την Φωκίδα και Πρέβεζα πέρασε και από την Ηγουμενίτσα κερδίζοντας το 2ο ΓΕΛ Ηγουμενίτσας στη  διαδικασία των πέναλτυ 5-3 καθώς η κανονική διάρκεια έληξε 1-1. Καλύτερη σ΄όλη την διάρκεια του παιγνιδιού η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ, με γρανιτένια άμυνα και επίθεση που πετούσε φωτιές, προηγήθηκε  στο σκορ στο 10 λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου με πολύ κοντινό πλασέ από τον συνήθη “ύποπτο” Μωραίτη. Στο πρώτο ημίχρονο στο 30΄ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία από τον Μωραίτη όταν βρέθηκε απέναντι από την εστία της Ηγουμενίτσας και πλάσαρε αούτ.
Η μεγάλη ευκαιρία για το 1ο ΕΠΑΛ χάθηκε στο 20΄του β΄ μέρους όταν ο Ντόβας σε κενό τέρμα πλάσαρε άουτ. Στο 31΄του β΄μέρους μετά από σύγχυση στην εστία του 1ου ΕΠΑΛ η ομάδα της Ηγουμενίτσας ισοφάρισε και το παιγνίδι πήγε στα πέναλτυ. Εκεί  ο Διαμάντης απέκρουσε το 4ο πέναλτυ και έδωσε τέλος στο παιγνίδι. Εκτέλεσαν με επιτυχία τα πέναλτυ του 1ου ΕΠΑΛ οι Ντόβας, Γιαχαλής, Μωραϊτης, Μαλής, Τριάντης.

1ο ΕΠΑΛ:  Διαμάντης, Παπαθανάσης, Σταμάτης, Καϊπάνος, Συσοβίτης, Ντόβας, Μαλής, Τριάντης, Γιαχαλής, Μωραϊτης, Τσακανίκας. Συμμετείχαν και οι  Κρανιάς Σ., Κρανιάς Α., Γρίβας, Καρράς, Σαμαράς, Τομαράς.

sfdhfdhdfh

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.