Τρίτη, Απρίλιος 23, 2019

Στο δημαρχείο Αγρινίου ο Μεϊμαράκης (φωτό- video)

Σε εξέλιξη είναι η περιοδεία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην Αιτωλοακαρνανία.

Aρχικώς ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφθηκε εργοτάξιο της Ιονίας Οδού στην Κλόκοβα και μετά το Μεσολόγγι  ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Νεοχώρι Οινιάδων όπου συνάντησε αγρότες.
Το   Αγρίνιο  είναι τώρα ο σταθμός της περιοδείας του και εκτός της επίσκεψης στο δημαρχείο θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Aιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά  και τη Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου.
Μπροστά στο δημαρχείο τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης θερμά υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Γ.Παπαναστασίου, μέλη της δημοτικής αρχής,  φίλοι του κόμματος, στελέχη και πολιτευτές.
Στο γραφείο του δημάρχου, ο Γιώργος Παπαναστασίου στην προσφώνησή του αναφέρθηκε στα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον δήμο Αγρινίου τονίζοντας πως αυτός στερείται βασικών έργων υποδομής .
Ο δήμαρχος υπογράμμισε πως «η Ιόνια Οδός καθυστερεί» κάνοντας λογο για «πισωγυρίσματα στην πρόοδο του έργου» ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην μη σύνδεση της πόλης με τον αυτοκινητόδρομο. «Η πόλη απομονώθηκε γιατί η παράκαμψη έγινε σε μεγάλη απόσταση και κανείς δεν το πρόβλεψε» ανέφερε τονίζοντας τη σημασία της κατασκευής του κάθετου άξονα. Ο Γ.Παπαναστασίου έθεσε επιγραμματικά το γενικότερο πλαίσιο διεκδικήσεων του δήμου σημειώνοντας πως  δεν υπάρχει βιομηχανική περιοχή καθώς ενώ βρέθηκε ο χώρος εκκρεμούν οι απαλλοτριώσεις. Υπογράμμισε πως το Νοσοκομείο Αγρινίου υπολειτουργεί και ζήτησε την επανίδρυση του Πανεπιστημίου που καταργήθηκε με το «Αθηνά».Για τον τομέα του πολιτισμού υπογράμμισε την ανάγκη ολικής ανακατασκευής του αρχαίου θεάτρου Στράτου αλλά και την ανάγκη να προχωρήσει το ζήτημα του μουσείου στις Καπναποθήκες Παπαπέτρου. Έθεσε εξάλλου ως προτεραιότητα αυτή της ήπιας ανάπτυξης και αξιοποίησης της Τριχωνίδας  με σεβασμό στο περιβάλλον. «Ευελπιστώ στη συμπαράστασή σας καθώς θεωρώ πως μετά τις εκλογές θα έχετε τον πρώτο λόγο» ανέφερε ο δήμαρχος απευθυνόμενος στο πρόεδρο της ΝΔ.
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ευχαρίστησε για την υποδοχή και για τα λόγια του δημάρχου τονίζοντας όμως πως «δεν θέλω να μπω σε πλειοδοσία υποσχέσεων γιατί είναι προεκλογική περίοδο» . «Πιστεύω στην ανάγκη της πολύ καλής συνεργασίας μεταξύ κεντρικής διοίκησης και αυτοδιοίκησης», σημείωσε.Ο πρόεδρος της ΝΔ υπογράμμισε την ανάγκη να υπάρξει σταθερότητα και αναφερόμενος στο ΕΣΠΑ επισήμανε ότι δεν πρέπει να χαθούν τα κονδύλια. Δεσμεύτηκε εξάλλου για επίσκεψη του επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας  στην Κομισιόν για να πάρει παράταση το ΕΣΠΑ.
Καταλήγοντας στις αναφορές του στο δημαρχείο Αγρινίου, ο κ.Μεϊμαράκης   κάλεσε τον κόσμο να προβληματιστεί για την   ψήφο του τονίζοντας πως «η  ψήφος διαμαρτυρίας δεν είναι ψήφος δημιουργίας. Αυτή η διαμαρτυρία που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ μας κόστισε τουλάχιστον 90 δις».
Μετά το Αγρίνιο θα ακολουθήσει, το μεσημέρι ,η επίσκεψη στη Ναύπακτο όπου θα συναντηθεί με τη δημοτική αρχή στο δημαρχείο , τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.Ιερόθεο και πολίτες.

Διαβάστε αναλυτικά το υπόμνημα που παρέδωσε ο δήμαρχος Αγρινίου στον Β.Μεϊμαράκη

6 8 6

1 2 3

3 44 5 67??????????

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Μαίρη Τ.

    Ωραίες φωτογραφίες έχεις agrinionews!!!!!!! Εμένα μου αρέσει περισσότερο η τελευταία!!! Θα μπορούσα να την έχω να τη βάλω σε κορνίζα;;; Είδαμε και το δήμαρχό μας πολύ μας έλειψε!!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.