Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Στο Αγρίνιο ο πρωθυπουργός

Στο Αγρίνιο ο πρωθυπουργός

10682360_921652951187878_5384548042028774392_oΤο δημαρχείο Αγρινίου επισκέφθηκε στις 14:30 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Πραγματοποίησε μάλιστα την επίσκεψη μισή ώρα πριν το αναμενόμενο, άρτι αφιχθείς από το Μεσολόγγι το οποίο αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του.
Εκεί έτυχε θερμής υποδοχής από τον δήμαρχο Γ.Παπαναστασίου ο οποίος μάλιστα του πρόσφερε το βιβλίο «Γλυπτοθήκη Χρήστου Καπράλου».Ο δήμαρχος έθεσε στον πρωθυπουργό μια σειρά από ζητήματα της περιοχής, αλλά και της αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στα οδικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, όπως η Ιόνια Οδός, προσθέτοντας πως είναι ανάγκη να προχωρήσουν χωρίς εμπόδια, θέτοντας ταυτόχρονα και το ζήτημα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό.

Ακόμη αναφέρθηκε στο ζήτημα της χρηματοδότησης των δήμων, σε σχέση και με τις αυξημένες αρμοδιότητες.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων και υπογράμμισε ότι τα οδικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, θα δώσουν αναπτυξιακό αέρα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.
Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στις 18:30 στον Άνεσις ενώ στο κέντρο της πόλης τα αστυνομικά μέτρα είναι δρακόντεια.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. hkkf

    Σε 12 μερες πας σπιτι σου..καταστροφεα της χωρας

  2. ΠΑΝΕ-6

    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΤΡΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.