Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Στο νομό ο Φώτης Κουβέλης τέλη Φεβρουαρίου

Στο νομό ο Φώτης Κουβέλης τέλη Φεβρουαρίου

Τι λέει ο Γραμματέας της ΔΗΜ.ΑΡ Aγρινίου για τις δημοσκοπήσεις

Έντονη κινητικότητα παρουσιάζει και στην περιοχή μας ο χώρος της Δημοκρατικής Αριστεράς καθώς και τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα συνηγορούν ότι η επιρροή του είναι σημαντική στο εκλογικό σώμα. Έχοντας συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη σύσταση της εδώ Οργανωτικής Επιτροπής, ο πρώτος στόχος που έχει τεθεί είναι η όσο το δυνατόν συντομότερη στέγαση στα γραφεία που έχουν νοικιαστεί στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου, τα οποία θα είναι σύντομα έτοιμα.
Παράλληλα , σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, προγραμματίζεται μια επίσκεψη του προέδρου του κόμματος κ. Φώτη Κουβέλη στο νομό, η οποία τοποθετείται στα τέλη του Φεβρουαρίου και θα έχει στο πρόγραμμα το πέρασμα από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του νομού και σίγουρα από Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Ναύπακτο.
Το agrinionews.gr ρώτησε τον Γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Αγρινίου της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Λεωνίδα Φραγκούλη για το πώς εκλαμβάνει ο χώρος και πως αποτιμά τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα, παίρνοντας την απάντηση: «Θα ήταν ψέμα να πούμε ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν είναι από εκείνες που προσθέτουν αισιοδοξία σε όσους ασχολούμαστε με τα θέματα του κόμματός μας. Από την άλλη όμως γνωρίζουμε ότι η διαχείριση πρέπει να είναι προσεκτική και κυρίως η εκτίμηση σε τι βαθμό αυτές οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν γεγονότα. Είναι π.χ. φανερό ότι τα ποσοστά της ΔΗΜ.ΑΡ. έχουν μέσα το στοιχείο της διόγκωσης από τη μεγάλη δεξαμενή των δυσαρεστημένων πρώην ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ. Άρα δεν μπορείς να εκλάβεις τέτοια νούμερα ως απόλυτα. Εμείς αναμένουμε ποσοστά χωρίς αυτό το τεχνητό «φούσκωμα» και αυτό που ελπίζουμε και επιθυμούμε είναι να έρθει όντως σε μας ένα μέρος αυτών των δυσαρεστημένων του ΠΑΣΟΚ, αλλά να είναι το ειλικρινές κομμάτι του χώρου».
Σημειωτέον πάντως ότι και στο χώρο της Δημοκρατικής Αριστεράς της Αιτωλοακαρνανίας γίνονται διεργασίες για το ψηφοδέλτιο ωστόσο τα στελέχη του κόμματος αποφεύγουν να ενδώσουν στην ονοματολογία. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του agrinionews.gr βολιδοσκοπήσεις (και από την κεντρική διοίκηση) έχουν γίνει και σε στελέχη με πορεία στο ΠΑΣΟΚ . Μία τέτοια περίπτωση αποτελεί ο πρώην πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, ο ξηρομερίτης, Πάνος Τρυφιάτης, χωρίς βέβαια να προδικάζεται η συνεργασία.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.