Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Στο πλευρό των αστυνομικών ο Κουρουμπλής

Ο Π. Κουρουμπλής με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γ.Ματσούκα και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δ.Ραφτογιάννη.ς
Ο Π. Κουρουμπλής με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γ.Ματσούκα και τον πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δ.Ραυτογιάννη 

Xθες ο πρώην Υπουργός Υγείας και υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής επισκέφτηκε ,λίγο πριν την προεκλογική του ομιλία στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο, την Δ.Α. Ακαρνανίας όπου συνομίλησε με τον Διευθυντή της Δ.Α Ακαρνανίας κ.  Ιωάννη Ματσούκα καθώς και με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας.
Στην  συζήτηση, του παρουσιάστηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους υπηρετούντες Αστυνομικούς της  Δ.Α. Ακαρνανίας  καθώς και τρόποι αντιμετώπισης τους  με μηδενικό δημοσιονομικό κόστος.
Συγκεκριμένα τέθηκαν τα ζητήματα της έλλειψης προσωπικού, του Αεροδρομίου Ακτίου, της υλικοτεχνικής υποδομής, της μερίδας κοινωνικών ομάδων με παραβατική συμπεριφορά, των τραυματισμών Αστυνομικών κατά την διάρκεια των καθηκόντων τους, των περικοπών δαπανών, της μη τήρησης από τις τελευταίες  κυβερνήσεις των αποφάσεων του Σ.Τ.Ε  σχετικά με τις παράνομες και αντισυνταγματικές μειώσεις μισθών των ένστολων,τις μηδενικές προσλήψεις στις σχολές Αστυφυλάκων και Αξιωματικών, το ασφαλιστικό ενστόλων κ.α. Εκτενής συζήτηση έγινε για συμπεριφορές μερίδας πολιτικών σε βάρος Αστυνομικών Υπαλλήλων που εκτελούν το καθήκον
Ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε ότι θα μελετήσει το υπόμνημα που του παραδόθηκε και θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες της Ένωσης   για την επίλυση των προβλημάτων  , μέσα σε αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύει  η χώρα μας. Επίσης τόνισε ότι η επίσκεψη του δεν έχει προεκλογικό χαρακτήρα και ότι είναι στο πλαίσιο αμοιβαίας συνεργασίας.
Επιπλέον δήλωσε ότι είναι υπέρμαχος της συμφιλίωσης των πολιτών και της Αστυνομίας  όπως αυτή εκφράστηκε από τον πρώην Αναπλ. Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ιωάννη Πανούση και θεωρεί των Έλληνα Αστυνομικό, κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και προερχόμενο από τις λαϊκές  τάξεις.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. pol

  Σας πήραμε πια χαμπάρι.
  Όχι άλλα πλαστά λόγια.
  «Χωρίς αρετή η πολιτική είναι βαρβαρότητα»
  Μια ζωή μέσα στο ψέμα; πότε θα πείτε αλήθειες;
  Κύλησε ο αριστερός τέντζερης και ψάχνει το δεξιό καπάκι.
  Τα συμφωνημένα υπονοούμενα, έχουν πια ξεσκεπαστεί !
  Μάθαμε πια, γνωρίζουμε καλά, το ψεύτικο στόμα σας, γεμάτο άχρηστα λόγια.
  Βάλτε το, καλά, στο μυαλό σας: Άρχοντες,βουλευτές, εκπρόσωποι του λαού.
  Ρημάξατε τα πάντα στο πέρασμά σας.

 2. John

  ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΛΛΟΓΓΙΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ.
  ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.
  ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ Σ……ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕΣ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.