Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2020

Στο προσκήνιο ξανά η ιστορία που ταλανίζει τον Παναιτωλικό

Μια ιστορία από τα πέτρινα (πρόσφατα) χρόνια  του Παναιτωλικού ήρθε ξαφνικά σήμερα στο προσκήνιο. Ιστορία που θεωρητικώς   μπορεί να στοιχίσει ακόμη και την …άνοδο στη super league, την οποία τα καναρίνια πέτυχαν δίκαια και με το σπαθί τους.

Ο πρώην διοικητικός παράγοντας της ομάδας Δημήτρης Γιαννάκης, ισχυρίζεται ότι η ομάδα του χρωστά χρηματικό ποσό  (περίπου10.000 ευρώ), το οποίο ο ίδιος κατέβαλε, στην προ Κωστούλα εποχή, με τη μορφή ταμειακών διευκολύνσεων. Μάλιστα, στηρίζει τον ισχυρισμό του στην ύπαρξη σχετικής αθωωτικής δικαστικής απόφαση υπέρ του. Το θέμα όμως που προκαλεί τριγμούς και αναστάτωση στην Παναιτωλική οικογένεια είναι το γεγονός ότι ο κ. Γιαννάκης με βάση αυτή την οφειλή, κατέθεσε αίτημα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου με σκοπό να εκπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ Παναιτωλικός. Σε περίπτωση που το αίτημά του δεν ικανοποιηθεί τότε τα καναρίνια…θα παραμείνουν στη Football League!

Αναμφισβήτητα, η χρονική διάρκεια που λαμβάνουν χώρα τα ανωτέρω γεννά πολλά ερωτηματικά, ιδίως εάν αναλογιστεί κανείς ότι μεθαύριο ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας. Βέβαια, η διοίκηση της ομάδας έχει λάβει γνώση από την επιτροπή για το εν λόγω αίτημα, προκειμένου να δράσει αναλόγως εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.

Σε δηλώσεις του στο gazzetta ο πρόεδρος του Παναιτωλικού Φώτης Κωστούλας δήλωσε τα εξής: «Δυστυχώς όπως είπα και στον συνεργάτη μου που με ενημέρωσε, δεν χάρηκαν όλοι στο Αγρίνιο για την άνοδο της ομάδας. Υπάρχουν και κάποιοι που για δικούς τους λόγους στεναχωρήθηκαν. Είναι μια παλιά υπόθεση στην οποία δεν εμπλέκεται μόνο ο κ. Γιαννάκης, αλλά και ο νυν αντιπεριφερειάρχης. Πρόκειται για έναν ωμό εκβιασμό εις βάρος του Παναιτωλικού και του Αγρινίου. Για ανθρώπους που πριν αναλάβω την ομάδα χειρίζονταν τα οικονομικά με τον δικό τους τρόπο χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν».

Σε ερώτηση για το αν γνωρίζει τις αντιδράσεις των φιλάθλων του Παναιτωλικού και που μπορεί να οδηγήσει αυτή η κατάσταση ο κ. Κωστούλας τόνισε:«Δεν μπορώ να γνωρίζω ακόμη τις αντιδράσεις του κόσμου, αλλά καταλαβαίνω πως θα αισθάνονται με όλα αυτά. Δεν έχω ακόμη σαφή εικόνα αν η υπόθεση θα προχωρήσει και αν ο κύριος αυτός θα εμμείνει στις αξιώσεις του, ήδη ο δικηγόρος μας χειρίζεται το θέμα. Εμείς έχουμε πολύ πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθούμε. Όπως να φτιάξουμε το γήπεδο μας και να ενισχύσουμε την ομάδα ώστε ο Παναιτωλικός να σταθεί με αξιώσεις και στην Σούπερ Λίγκα. Μόνο αυτό νοιάζει εμάς».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.