Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η ομάδα WaterPolo του Γ.Ο. Μεσολογγίου

Στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής η ομάδα WaterPolo του Γ.Ο. Μεσολογγίου

 

 Ανακοίνωση ομάδας WaterPolo Γυμναστικού Ομίλου Μεσολογγίουwaterpolo

Την Παρασκευή 12-7-2013, στις 9.00 το πρωί, αναχωρεί για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή της ομάδας water polo του Γ.Ο.Μ. προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Γ΄ Εθνικής .

Πρώτος μας αγώνας στις 21.00 μ.μ.  την ίδιας μέρας εναντίον της δυνατής ομάδας του «Πύρου» Ιωαννίνων.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της,  (έλλειψη κολυμβητηρίου – επαγγελματικές υποχρεώσεις κ.λ.π.) που πραγματοποιήθηκε στον θαλάσσιο χώρο του λιμανιού, ευελπιστούμε ότι η εμπειρία  και η μαχητικότητα των παιχτών μας θα οδηγήσουν σε μια αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ιδιαίτερο ευχάριστο και ελπιδοφόρο για ένα καλύτερο αύριο όπως ακριβώς το ονειρευόμαστε είναι ότι, στη φετινή αποστολή συμμετέχουν και τέσσερα νέα δεκαεξάχρονα παιδιά.

Η φετινή μας συμμετοχή είναι αφιερωμένη στον αείμνηστο Αρχηγό μας ΠΑΠΑΘΕΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ,  πρωτεργάτη της αναγέννησης του water polo στην  πόλη μας!

Τελειώνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε φορέα  ξεχωριστά και ονομαστικά όλους εκείνους που με τη βοήθειά τους στήριξαν την προσπάθεια μας και έκαναν το έργο μας πολύ ευκολότερο.

Ευχαριστούμε λοιπόν, τον Δήμο Ι.Π.Μεσολογγίου και προσωπικά τον Δήμαρχο κ.Κατσούλη Παναγιώτη, παλαιό πολίστα και φίλο του Γ.Ο.Μ.  και τον κ. Κορδόση Νικόλαο, Δικηγόρο και ιδρυτή του Κέντρου Λόγου και Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ» για την στήριξη τους σε ότι πραγματικά χρειαστήκαμε..

Τους επιχειρηματίες: Παγούρα Γεώργιο – Κοντογιώργο Νικόλαο – Κοτσίρη Κων/νο – Πρεμέτη Γεώργιο και Κουμπάκη Μπάμπη για τις χορηγίες τους σε αθλητικό υλικό,

καθώς και τους κάτωθι φίλους του Γ.Ο.Μ. για την μεγάλη τους οικονομική υποστήριξη:

Εμπορικό Σύλλογο Μεσολογγίου – Λιμενικό Ταμείο Ν. Αιτ/νίας – Μαρίνα Α.Ε. – Καραπάνο Νικόλαο Πολιτευτή και υποψήφιο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου – Αγγελόπουλο Ιωάννη Πολιτικό Μηχανικό, παλαιό πολίστα και μέλος του Γ.Ο.Μ – Παπαδημητρίου Τάκη Δικηγόρο, παλαιό πολίστα ,πρώην πρόεδρό μας και μέλος του Γ.Ο.Μ. – Λουκόπουλο Αλέξη, Δικηγόρο και μέλος του Γ.Ο.Μ. – Πασσιόπουλο Κων/νο Επιχειρηματία – Σπυρόπουλο Βασίλειο, Επιχειρηματία, μέλος του Γ.Ο.Μ.  και υιός του αείμνηστου Προέδρου μας Σπύρου Σπυρόπουλου – Μέμμο Δημήτριο, ιδιοκτήτη Συνεργείου αυτοκινήτων – Σαραντάρα Αγγελική, ιδιοκτήτρια Κομμωτηρίου – Βασιλείου Ευάγγελο, ιδιοκτήτη Συνεργείου αυτοκινήτων – Κυριακόπουλο Βασίλειο, Δικηγόρο και μέλος του Γ.Ο.Μ. – Συμεωνίδη Άκη, ιδιοκτήτη Ανθοπωλείου και μέλος του Γ.Ο.Μ. – Κυριακοπούλου Ραλού, Προϊσταμένη Υποθηκοφυλακείου Ι.Π. Μεσολογγίου και Τελώνη Γεώργιο, Πρόεδρο Ναυτικών Πρακτόρων.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.