Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, 2021

Οκτώ συλλήψεις σε Αγρίνιο και Κατούνα

Οκτώ συλλήψεις σε Αγρίνιο και Κατούνα

imgresΠολλές συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου και στην Κατούνα, τόσο στο πλαίσιο  αστυνομικής επιχείρησης από άνδρες του Α.Τ. Αγρινίου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, της Τροχαίας, του Α.Τ. Κατούνας και της ΟΠΚΕ,  όσο και κατά τη διάρκεια τυπικών ελέγχων.Αναλυτικά:
Συνελήφθη στις 11 το πρωί, στην οδό Κυριαζή στο Αγρίνιο γυναίκα γιατί σε βάρος της εκκρεμούς καταδικαστική απόφαση του μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου. Η ίδια προσήχθη, εξαγόρασε την ποινή της και αφέθη ελεύθερη.
Στις  12:00 , από την Ασφάλεια συνελήφθη 35χρονος Αλβανός στην πλ. Ειρήνης στο Αγρίνιο, γιατί στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.
Στο πλαίσιο της Αστυνομικής Επιχείρησης, που διήρκησε σήμερα από το πρωί μέχρι το μεσημέρι, συνελήφθησαν στην Κατούνα δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργούσαν στην περιοχή χωρίς άδεια.
Στο Αγρίνιο, λίγο νωρίτερα, σημειώθηκε σύλληψη 44χρονου για παρεμπόριο. Ο 44χρονος διέθετε προς πώληση μικροαντικείμενα χωρίς παραστατικά αγοράς και χωρίς άδεια της αρμόδιας Αρχής.
Λίγο μετά τις 10, στο Δοκίμι, συνελήφθη 36χρονος, γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια, ενώ για τον ίδιο λόγο συνελήφθη και ένας ακόμη 30χρονος στο Αγρίνιο.
Στις 11 το πρωί, στο Καινούργιο Τριχωνίδας, συνελήφθη άνδρας, γεννηθείς το ’46, αφού διέθετε προς πώληση 60 κιλά ψάρια, που είχε φορτώσει σε Ι.Χ. επιβατικό της ιδιοκτησίας του, χωρίς την απαιτούμενη άδεια και χωρίς το παραστατικό αγοράς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αύριο στο αρμόδιο, για κάθε περίπτωση, Εισαγγελέα.

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.