Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Συλλήψεις και προσαγωγές σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Αμφιλοχία

Συλλήψεις και προσαγωγές σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Αμφιλοχία

imgresΣε σαρωτικούς ελέγχους για διάφορες παραβάσεις προχώρησαν σήμερα Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Α.Δ.Ακαρνανίας και συγκεκριμένα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, του Α.Τ. Αμφιλοχίας , του Α.Τ. Βόνιτσας και της ΟΠΚΕ. Οι εκτεταμένοι έλεγχοι έγιναν σε περιοχές του δήμου Αγρινίου, της Αμφιλοχίας και της Βόνιτσας.

Συνολικά σημειώθηκαν οκτώ συλλήψεις και 28 προσαγωγές, από τις 8 το πρωί έως τις 14:00, οπότε και πραγματοποιήθηκαν οι έλεγχοι. Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν στα Φραγκουλέικα  29 χρονο μεσημεριανές ώρες ,σε νομότυπη  έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, αφού εντόπισαν 109,5 γραμμάρια χασίς, μία ζυγαριά ακριβείας,  έναν τρίφτη και διάφορες νάιλον σακούλες.Στο Αγρίνιο σημειώθηκαν δύο ακόμη συλλήψεις από την Ασφάλεια, για καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν σε βάρος δύο Αγρινιωτών.Στην Αμφιλοχία, αστυνομικοί του Α.Τ. προχώρησαν στη σύλληψη υπηκόου Αλβανίας, που στερούνταν άδεια παραμονής στη χώρα.

Συνελήφθηκαν ακόμη τέσσερις καταστηματάρχες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος  σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Αμφιλοχία, αφού λειτουργούσαν τα μαγαζιά χωρίς άδεια.

Στο Αγρίνιο πραγματοποιήθηκαν ακόμη εκτεταμένοι τροχονομικοί έλεγχοι κατά τους οποίους βεβαιώθηκαν:  6 παραβάσεις για υπερβολική ταχύτητα, 1 παράβαση για οδήγηση χωρίς άδεια, 8 για ανασφάλιστα οχήματα, 9 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 3 για έλλειψη κράνους, και 5 για ΚΤΕΟ. Σημειώθηκαν  59 λοιπές τροχονομικές παραβάσεις για οδήγηση στο αντίθετο ρεύμα, παράνομες σταθμεύσεις κλπ).

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.