Παρασκευή, 20 Μαΐου, 2022

Είχε πολλή δουλειά η τοπική αστυνομία…

Είχε πολλή δουλειά η τοπική αστυνομία…

astynomia-2Μία ακόμη στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση στην Ακαρνανία. Ελέχθησαν 217  άτομα και συνελήφθησαν  15  δράστες .Βεβαιώθηκαν  52   τροχονομικές παραβάσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης και των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκε προχθές (20-5-2015), το πρωί, στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση, σε περιοχές της Ακαρνανίας.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Αναλυτικότερα, η αστυνομική επιχείρηση είχε τα εξής αποτελέσματα: Ελέχθησαν 217  άτομα και  161 οχήματα και προσήχθησαν 11  άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Συνελήφθησαν 15  άτομα, από τα οποία πέντε ημεδαποί για παράβαση διατάξεων υγειονομικού ενδιαφέροντος,μια  ημεδαπή γυναίκα για καταδικαστική απόφαση,  7  αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και δύο  άτομα για επαιτεία.

Βεβαιώθηκαν επίσης 52  παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Υπογραμμίζεται από την Αστυνομία ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.