Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Συλλήψεις μετά από στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας

Συλλήψεις μετά από στοχευμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας

αστυνομίαΣτο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, και των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν χθες την περασμένη Πέμπτη στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές της Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.
Αναλυτικότερα, στα πλαίσια των αστυνομικών επιχειρήσεων ελέχθησαν 670 άτομα και 528 οχήματα και προσήχθησαν 72 άτομα στις αστυνομικές υπηρεσίες.
Συνελήφθησαν 37 άτομα, από τα οποία 12για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, έξι για παράβαση διατάξεων υγειονομικού ενδιαφέροντος, πέντε για παράβαση του γενικού Οικοδομικού Κανονισμού, τέσσερις αλλοδαποί για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, τρεις για κλοπή ρεύματος, δύο για κλοπή, δύο για παραβάσεις ειδικών ποινικών νόμων, ένα άτομο για καταδικαστικές αποφάσεις, ένας ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών και ένας ημεδαπός για παράνομη οπλοκατοχή.
Βεβαιώθηκαν επίσης 89 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
Υπογραμμίζεται από την Αστυνομία ότι, οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλη την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.