Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Συλλυπητήρια Kατσιφάρα για το θάνατο του Ντίνου Αργυρόπουλου

argiropoulos

Τη θλίψη του για το θάνατο του Ντίνου Αργυρόπουλου και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος για την αιφνίδια απώλειά τους, εκφράζει σε μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Έφυγε από κοντά μας ένας σκληρός μαχητής και αγωνιστής, ένας από τους πιο σημαντικούς ποινικολόγους σε ολόκληρη τη χώρα, μα πάνω απ’ όλα ένας αγαπητός άνθρωπος.

Ο Ντίνος Αργυρόπουλος αφήνει πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο νομικό κόσμο και στην κοινωνία της Πάτρας.

Ήταν ένας άνθρωπος οξυδερκής, εύστοχος και υπερασπιζόταν με σθένος την δουλειά του, μαχητικά και αποτελούσε παράδειγμα για πολλούς νέους συναδέλφους του στα πρώτα τους βήματα.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και σε όλους τους οικείους του».

Επίσης, με αφορμή τον θάνατο του γνωστού Πατρινού ποινικολόγου Ντίνου Αργυρόπουλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η είδηση της απώλειας του Ντίνου Αργυρόπουλου, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα και απροσδόκητα από τη ζωή, προκάλεσε τεράστια λύπη και θλίψη σε όλους μας.

Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του Διονύση, γρήγορα ξεχώρισε μέσα στο νομικό κόσμο της Πάτρας και ολόκληρης της χώρας, ακολουθώντας μια πορεία υπέρλαμπρη στο ποινικό Δίκαιο.

Με σθένος υπερασπιζόταν κάθε πολίτη που τον χρειαζόταν να σταθεί στο πλευρό του και προσπαθούσε πάντα για το καλύτερο.

Ήταν άριστος νομικός, μαχητικότατος και μία μεγάλη προσωπικότητα.

Ο Ντίνος, αν και είχε αφήσει πίσω του την πολιτική καριέρα, όταν τον συναντούσες ήταν πάντοτε πρόθυμος και έτοιμος να εκφράσει την σκέψη και να συζητήσει μαζί σου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις».

Εκφράζω τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια τόσο στην οικογένειά του, όσο και στους συνεργάτες του».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.