Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Συλλυπητήρια μηνύματα δημάρχων για την απώλεια του Παναγιώτη Δελημήτσου

πένθοςΠολλά είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Παναγιώτη Δελημήτσου. Μεταξύ αυτών τριών δημάρχων του Νομού, τα εξής:
O δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου δήλωσε σε συλλυπητήριο μήνυμα του: « Μας γεμίζει με βαθιά λύπη ο απρόσμενος θάνατος του πρώην Υφυπουργού και Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας Παναγιώτη Δελημήτσου.
Για μας τους νεώτερους, θα αποτελεί παράδειγμα, το ήθος, η εντιμότητα, η αξιοπρέπεια και η σοβαρότητα που τον διέκρινε.
Εκφράζω ολόψυχα τα πιο θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και το χώμα που θα τον σκεπάσει ας είναι ελαφρύ. Καλό ταξίδι…»
O δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας δήλωσε: “Ο Παναγιώτης Δελημητσος ήταν συμπολίτης μου και ένας πολύ καλός Φιλος. Υπήρξε ένας Εξαίρετος Πατριώτης ο οποίος μέχρι πρόσφατα με επισκέπτονταν με ενδιαφέρον για τα θέματα του δήμου και του νομού. Η απώλεια του στερεί έναν σύμμαχο μου . Εκφράζω την βαθειά μου θλίψη για τον θάνατο του”.
Σε δήλωσή του o Δήμαρχος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Νίκος Καραπάνος αναφέρει:«Σήμερα «έφυγε» ένας ευπατρίδης της πολιτικής ζωής του τόπου μας. Ο Παναγιώτης Δελημήτσος υπήρξε υπόδειγμα πολιτικής εντιμότητας και ήθους, ένας άνθρωπος πάνω απ όλα ο οποίος υπηρέτησε αδιακρίτως τους πολίτες και την ίδια τη Δημοκρατία. Με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, συνέβαλε στην ομαλοποίηση μιας ταραχώδους εποχής για τη χώρα, διαφυλάττοντας την ενότητά της και προτάσσοντας το δημόσιο συμφέρον έναντι οποιασδήποτε προσωπικής πολιτικής επιδίωξης. Πολιτεύθηκε άλλωστε με περίσσευμα σεμνότητας, σεβαστό και αναγνωρίσιμο ακόμη και από τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Προσωπικά, θεωρώ τον εαυτό μου ευτυχή που είχα την δυνατότητα να λάβω από τον ίδιο το απόσταγμα θεμελιωδών αρχών του δημόσιου πολιτικού βίου, οι οποίες αποτέλεσαν και αποτελούν για εμένα ένα ισχυρό κίνητρο ενασχόλησης.
Με ειλικρινή και βαθιά αισθήματα, εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.