Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Συνάντηση Καραπάνου με ΤΕΕ

Συνάντηση Καραπάνου με ΤΕΕ

Συνάντηση του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου με τον Πρόεδρο και Μέλη του Περιφερειακού Τμήματος ΤΕΕ Ν. Αιτωλ/νίας

 tee

 Θέματα καλής συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Περιφερειακού Τμήματος Τεχνικού Επιμελητηρίου Ν. Αιτωλ/νίας, συζητήθηκαν κατά την διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου Ι.Π. Μεσολογγίου Ν. Καραπάνου και του Προέδρου Παραρτήματος ΤΕΕ Κ. Ρόκου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 6/3.

Στην συνάντηση όπου συμμετείχαν επίσης o Αντιδήμαρχος Κ. Γιαννόπουλος, ο Αντιπρόεδρος Λ. Μπλέτσας, το μέλλος της Διοικούσας Π. Κολλάτος και το μέλλος της Αντιπροσωπείας Ν. Μπαλαμπάνης, διαπιστώθηκε αμοιβαία συνεννόηση σε ζητήματα που αφορούν τεχνική υποστήριξη για θέματα αρμοδιότητας, αφού όπως τόνισε ο κ. Ρόκος, ο ρόλος του φορέα μπορεί να λειτουργήσει συμβουλευτικά λόγω της επιστημονικής πληρότητας και τεχνογνωσίας που διαθέτει.

Ο Ν. Καπαράνος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο και τα μέλη του Παραρτήματος ΤΕΕ Αιτωλ/νίας, επιβεβαίωσε την πρόθεση του Δήμου για περαιτέρω συνεργασία, ενώ ταυτόχρονα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρόθεση των εκπροσώπων του φορέα που αφορά έναρξη και λειτουργία γραφείου στην πόλη του Μεσολογγίου. Στην κατεύθυνση αυτή – όπως τόνισε – ο δήμος θα υπάρξει συμπαραστάτης και αρωγός.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.