Παρασκευή, 18 Σεπτεμβρίου, 2020

Συνεδρίασε η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ

“Να σταματήσουμε την καταστροφή”

po-syriza-aitoloakarnaniasΣυνεδρίασε χθες Τετάρτη 12 Μαρτίου η Νομαρχιακή επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας με θέματα τις πολιτικές εξελίξεις εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών στους Δήμους και στις Περιφέρειες και των Ευρωεκλογών, που θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 25 Μαΐου 2014 αλλά και την υποβολή προτάσεων για τη θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλ/νίας στο ψηφοδέλτιο της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας, που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλοακαρνανίας «η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, αναπτύχτηκε γόνιμος και δημιουργικός διάλογος, όπου κοινή ήταν η θέση όλων ότι η ανθρωπιστική κρίση καθημερινά εξαπλώνεται όλο και περισσότερο και εξαθλιώνει την πλειονότητα του τοπικού πληθυσμού, όπως και όλης της χώρας. Σε πνεύμα ομοθυμίας και γενικής συστράτευσης διατυπώθηκαν ιδέες και προτάσεις για δράσεις προς την κατεύθυνση της πλέον αποτελεσματικής πολιτικής σύνδεσης του κόμματος με το λαό της Αιτωλ/νίας, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για να σταματήσει η μνημονιακή καταστροφή και να μπει η κοινωνία στο δρόμο της αντεπίθεσης και της ανασυγκρότησης».
Για τη θέση του υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας προτάθηκαν, οι Καβαλάρης Γιάννης, Κούστας Κώστας και Μπίτας Βαγγέλης. Επίσης υπήρξε αυτοπρόταση του Βελισσάριου Λιαροκάπη. Οι προτάσεις για την επιλογή του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη στο ψηφοδέλτιο της Αντίστασης πολιτών Δυτικής Ελλάδας προωθήθηκαν προς το περιφερειακό συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Ελλάδας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.