Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Συνεχίζεται η κακοκαιρία

H κακοκαιρία θα συνεχιστεί σήμερα και αύριο και η Πολιτική Προστασία είναι σε επιφυλακή. Νέο έκτακτο δελτίο πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ.
ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥTo τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας μάλιστα διαβίβασε στους δήμους του Νομού το έκτακτο δελτίο της Ε.Μ.Υ. σύμφωνα με το οποίο αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές βροχές – καταιγίδες) από σήμερα έως και την Τρίτη .Τους κάλεσε εξάλλου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, τα οποία προβλέπονται στις σχετικές εγκυκλίους της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και στον σχεδιασμό τους για αντιμετώπιση προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν.
Συγκεκριμένα προβλέπονται:
• Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις βραδινές ώρες σήμερα Κυριακή (07-12-2014) στη Νότια Πελοπόννησο και κατά τη διάρκεια της νύχτας θα επεκταθούν στις Κυκλάδες και την Κρήτη (κυρίως στις δυτικές περιοχές).
• Τη Δευτέρα (08-12-2014) τα έντονα φαινόμενα της προηγούμενης παραγράφου που πρόσκαιρα θα συνοδεύονται από ισχυρούς άνεμους θα επηρεάσουν την Ανατολική Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και βαθμιαία τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
• Μεθαύριο Τρίτη (09-12-14) τα έντονα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.