Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου, 2020

Συνεχίζονται οι με επιτυχία οι εγγραφές στη νέα πλατφόρμα Αγγελιών του agrinionews

Συνεχίζονται οι εγγραφές στην νέα πλατφόρμα Μικρών Αγγελιών του agrinionews. Πάνω από 20 αγγελίες καταχωρήθηκαν στη νέα πλατφόρμα του agrinionews ενώ υπήρξαν και 300 περίπου επισκέπτες που ενδιαφέρθηκαν αποκλειστικά για αγγελίες που αφορούσαν το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία

Το agrinionews.gr αναβάθμισε τις Μικρές Αγγελίες σε μια νέα πλατφόρμα διεθνούς δικτύου Αγγελιών, του Υοu-Ad, δημιουργός του οποίου είναι ένας νέος συντοπίτης μας που ζεί και εργάζεται στο Βέλγιο , ο Σωκράτης Κωστίκογλου.

Πατήστε το παρακάτω Link για να κατευθυνθείτε στη νέα πλατφόρμα των Αγγελιών:http://you-ad.com/host/agrinionews/

Η καταχώρηση των αγγελιών είναι Δωρεάν ΜΟΝΟ για τους επόμενους Δυο Μήνες μέχρι το τέλος του έτους.

Στην πλατφόρμα των Αγγελίων θα παραπέμπει Μονιμο Banner στην αρχική σελίδα Agrinionews.gr.

Στρατηγικά πλεονεκτήματα:

-Στη νέα πλατφόρμα υπάρχει φόρμα όπου καταχωρούνται οι Αγγελίες λεπτομερώς.

(http://you-ad.com/host/agrinionews/post_ad.php).

– Οι αγγελίες εντάσσονται σε ένα διεθνές δίκτυο , το οποίο μόνο στην Ελλάδα αγγίζουν τον αριθμό των 10.000 ενώ από άλλες χώρες ενδεικτική είναι η περίπτωση της Ρωσίας όπου ήδη έχουν καταχωριθεί 500 έως αυτή τη στιγμή. Επομένως για συγκεκριμένες κατηγορίες μπορείτε να έχετε εν δυνάμει ενδιαφερόμενους και από άλλες χώρες.

– Οι αγγελίες δεν χάνουν τον τοπικό τους χαρακτήρα ούτε “χάνονται” στο διεθνές αυτό δίκτυο, αφενός γιατί επιλέγοντας την περιοχή ενδιαφέροντος σε κάθε κατηγορία παρουσιάζονται αγγελίες που αφορούν συγκεκριμένη περιοχή ( εν προκειμένω στο Αγρίνιο), αφετέρου στην ειδική πλατφόρμα που αφορά το agrinionews εμφανίζονται επί το πλείστον πρόσφατες Αγγελίες που αφορούν την ευρύτερη περιοχή.

– Οι αγγελίες εμφανίζονται με φωτό, πλήρη στοιχεία και με ακριβή σήμανση στο Χάρτη.

-Περιέχει έγκυρες αγγελίες και νέες κατηγορίες όπως η συγκατοίκηση , το bazaar (πρωτοποριακή υπηρεσία για ανταλλαγές/ενοικιάσεις/πωλήσεις αντικειμένων-υπηρεσίων.

-Πολυγλωσσικότητα: Οι αγγελίες θα φαίνονται σε 5 γλώσσες κάτι που απλοποιεί την αναζήτηση και επεκτείνει τους όρους της.

-Δεν υπάρχει προμήθεια αν μια αγγελία οδηγήσει σε ενδεχόμενη συναλλαγή-επαφή γιατί η ιστοσελίδα δεν έχει τρόπο να δει αν κάποιο ς ενδιαφερόμενος ήρθε σε επαφή με κάτοχο αγγελίας και με ποιο αποτέλεσμα (π.χ. συναλλαγή)

-Τις αγγελίες μπορείτε να τις καταχωρείτε και εσείς.

KATAXΩΡΗΣΗ ΑΓΓΕΛΙΩΝ

Τα βήματα είναι ως εξής:

1) Επιλέγουμε δεξιά την εικόνα “Καταχώρηση την αγγελία σας εδώ”

 

2) Συμπληρώνουμε τα στοιχεία στη φόρμα. Αρχικά επιλέγουμε την καρτέλα Ιδιώτες ή Επαγγελματίες.

Προσοχή: Όλα τα πεδία επιλέγονται διαδοχικά με τη σειρά προκειμένου να εμφανίσουν σε drop menu τις επιλογές (π.χ. Υποκατηγορία, Περιοχή)

Η αγγελία σας καταχωρήθηκε. Μένει η έγκριση από το διαφημιστικό τμήμα του agrinionews προκειμένου να εμφανιστεί!. Η έγκριση γίνεται εντός 24 ωρών.

Σημείωση: Αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αποστείλατε την αγγελία στο info@agrinionews.gr προκειμένου να την καταχωρήσουμε εμείς.

ΠΩΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

1) Επιλέγουμε την κατηγορία που μας ενδιαφέρει στην οριζόντια μπάρα: Ακίνητα, Συγκατοίκηση, Bazaar ενώ υπάρχει και βοηθητικό Link για τον Οδηγό Αγοράς και επιχειρήσεων το Αgriniorama.

2) Επιλέγουμε αριστερά την χώρα:

3) Ύστερα επιλέγουμε την πόλη ( με λατινικούς χαρακτήρες ή με ελληνικούς με τόνους και το πρώτο κεφαλαίο) και πατάμε αναζήτηση.(Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερο από μια πόλεις). Όπως βλέπετε μπορείτε να ορίσετε την ακριβή τοποθεσία δηλαδή αν πατήσετε Αγρίνιο θα σας εμφανιστούν αυτόματα και Δημοτικά Διαμερίσματα του ( Άγιος Κωνσταντίνος, Καλύβια κτλ).

Η Αγγελία εμφανίστηκε: Όπως μπορείτε να δείτε εμφανίζονται τα πλήρη στοιχεία της, οι εικόνες της αλλά και η θέση της στο Χάρτη:

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.