Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Συνεχίζουν τον αγώνα οι Δικηγορικοί Σύλλογοι του νομού

Συνεχίζουν τον αγώνα οι Δικηγορικοί Σύλλογοι του νομού

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, όπως σας είχαμε προαναγγείλει, η συνάντηση των εκπροσώπων των δικηγορικών συλλόγων Μεσολογγίου και Αγρινίου με τους βουλευτές του νομού, προκειμένου να τους εκθέσουν τα αιτήματά τους. Σε αυτή παρέστη εν τέλει μόνο ένας κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, καθώς οι περισσότεροι απουσίαζαν.

 Συγκεκριμένα, οι τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ βρίσκονταν στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος, ενώ ο Δημήτρης Σταμάτης δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ασθένειας. Απ’ την πλευρά του, ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Κουρουμπλής ενημέρωσε ότι δεν θα παραστεί λόγω ανειλλημένων υποχρεώσεων, ωστόσο ζήτησε να ενημερωθεί για τις όποιες κινήσεις δηλώνοντας παράλληλα ότι τάσσεται στο πλευρό του κλάδου.

 Το παρών έδωσε ο αναπληρωτής Τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη αντίθεσή του στην ίδρυση δικηγορικών εταιριών. Οι διοικούντες τους δύο συλλόγους τόνισαν την αντίθεσή τους στα νέα μέτρα που προωθούνται, αναμένοντας παράλληλα τις όποιες αποφάσεις της Ολομέλειας για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους, οπότε και θα ενημερώσουν με κοινή συνέντευξη τύπου τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τη μορφή που θα πάρουν οι αγώνες και οι διεκδικήσεις τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.