Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: στο Νοσοκομείο τρεις διαδηλωτές χτυπημένοι από τα ΜΑΤ

ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου: στο Νοσοκομείο τρεις διαδηλωτές χτυπημένοι από τα ΜΑΤ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΑναφορικά με τα επεισόδια (ΕΔΩ) που προκλήθηκαν το περασμένο Σάββατο στο Αγρίνιο ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο (ΕΔΩ) για αγριότητα της αστυνομίας και τραυματισμούς πολιτών. Η αστυνομία δεν το επιβεβαίωσε (ΕΔΩ) ενώ στην ανακοίνωσή της έκανε λόγο για τραυματισμό ενός αστυνομικού. Σήμερα επανέρχεται στο θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου μέσω του τομέα Υγείας του ο οποίος επιμένει για τραυματισμούς πολιτών αναφέροντας πως στο Νοσοκομείο προσκομίστηκαν τρείς διαδηλωτές χτυπημένοι και αφού εξετάστηκαν στα επείγοντα βρέθηκαν με μώλωπες και εκδορές, στην συνέχεια τους έγινε εργαστηριακός έλεγχος από τον οποίο δεν πρόεκυπτε κάποιο σοβαρό πρόβλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Με αφορμή την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία του Αγρινίου για τον θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου τα ΜΑΤ αναίτια επιτέθηκαν στους διαδηλωτές προκαλώντας και χτυπώντας πολίτες του Αγρινίου.
Στο Νοσοκομείο προσκομίστηκαν τρείς διαδηλωτές χτυπημένοι και αφού εξετάστηκαν στα επείγοντα βρέθηκαν με μώλωπες και εκδορές, στην συνέχεια τους έγινε εργαστηριακός έλεγχος από τον οποίο δεν πρόεκυπτε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Τους δόθηκαν οδηγίες και απεχώρησαν από το νοσοκομείο.
Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου έχοντας χάσει την ψυχραιμία της στην εκδήλωση αυτή χρησιμοποιώντας τον κρατικό και παρακρατικό μηχανισμό της προσπαθεί να δυναμιτίσει το κλίμα προσπαθώντας να αποτρέψει κάθε Έλληνα πολίτη να διαμαρτυρηθεί για τον όλεθρο τον οποίο έχουν οδηγήσει την χώρα.
Ο Σύριζα δεν είναι ένα κίνημα αντίδρασης είναι ένα κίνημα το οποίο ταυτίζεται με την ελπίδα του Ελληνικού λαού και ετοιμάζεται να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.
Κάθε προσπάθεια να τον ταυτίσουν με κάτι άλλο θα πέσει στο κενό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Μπόινγκ

    Μην ξεφτιλίζεστε άλλο.Στο τέλος θα μας φέρετε και καμιά βεβαίωση από τον σύλλογο εργαζομένων.

  2. Χαρούλης

    Κύριε Ροδίτη, ρωτήστε τους μαγαζάτορες που αναφέρατε να σας πουν ποιοι προκάλεσαν ζημιες στα μαγαζιά τους.
    Εσείς ήρθατε στη συγκέντρωση ή πληροφορηθηκατε από αξιόπιστες ΜΑΤατζήδικες πηγές το τι έγινε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.