Τρίτη, 13 Απριλίου, 2021

Σφοδρή επίθεση Σώκου σε Κατσιφάρα για “αντισυγκέντρωση”

Σφοδρή επίθεση Σώκου σε Κατσιφάρα για “αντισυγκέντρωση”

ΣώκοςΣφοδρή επίθεση του συνδυασμού του Θύμιου Σώκου προς τον περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίο επικρίνει για αντισυγκέντρωση με αφορμή την ταυτόχρονη ομιλία σήμερα στο Αγρίνιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης «Δυτική Συμπολιτεία»:
Πολιτικά και ηθικά απαράδεκτη θεωρούμε την στάση του κ. Κατσιφάρα να κάνει σήμερα την κεντρική του ομιλία στο Αγρίνιο, ενώ ήδη από πολλές ημέρες είχε αναγγελθεί η κεντρική ομιλία του κ. Σώκου. Πρόκειται για “αντισυγκέντρωση” που στόχο έχει την πόλωση στο επίπεδο του πεζοδρομίου, γι ‘ αυτό και την καταγγέλλουμε δημόσια.
Εμείς στον κατήφορο αυτόν δεν θα τον ακολουθήσουμε. Για εμάς προέχει η πολιτική και ο άνθρωπος και όχι η παραπολιτική και οι υπόγειες διαδρομές.
Σε αντίστοιχη περίπτωση ο κ. Σώκος ακύρωσε ομιλία του στον Πύργο.
Αυτό δείχνει το διαφορετικό Ήθος , Ύφος και την διαφορετική Ποιότητα των δύο πολιτικών ανδρών.
Με την δύναμη και την ψήφο των πολιτών θα σπάσουμε τα δεσμά της αδράνειας, της μετριότητας και των συστημικών εκφραστών της και θα αλλάξουμε την μοίρα αυτού του τόπου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Γιωργος Κ.

  Θύμιο, ο πνιγμένος απ΄τα μαλλιά του πιάνεται. Έχει καταλάβει το τέλος του και αυτός και οι υποστηρικτές του, γι΄αυτό δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα.
  Εμείς ξέρουμε, θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…..

 2. ΕΞ.ΑΝΔ

  ΚΙ Ο ΘΥΜΙΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΩΡΓΟ Κ.

  ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.

  ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ. ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ ΜΠΕΖΑΧΤΑ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.