Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

Σχετιζόταν με τη γιάφκα του Αγρινίου ο φερόμενος ως εκτελεστής της Πάρου

Σχετιζόταν με τη γιάφκα του Αγρινίου ο φερόμενος ως εκτελεστής της Πάρου
Ο 29χρονος  που συνελήφθη στο Μοναστηράκι και φέρεται να είναι ο δολοφόνος του οδηγού ταξί στην Πάρο κατα τη διάρκεια της ληστείας,  σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε υποστηρικτικό ρόλο στη Γιάφκα της Συνωμοσίας Πυρήνων της φωτιάς στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τον εξετάζουν και για τυχόν εμπλοκή του και σε άλλες ενέργειες.
Αναλυτικά αναφέρει το protothema.gr :
Ολική ανατροπή στην υπόθεση της Πάρου. Ένας 29χρονος Έλληνας που κινείται στο λεγόμενο αντιεξουσιαστικό χώρο και ο οποίος είναι παλαιός γνώριμος των αρχών προσήχθη στην αντιτρομοκρατική ως ύποπτος στη ληστεία της Alpha Bank στην Νάουσα της Πάρου όπου δολοφονήθηκε ο 53χρονος οδηγός Δημήτρης Μίχας.
Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το γενετικό υλικό (DNA) που βρέθηκε στο καπέλο και στο μαντήλι ταυτοποιήθηκε με τον 29χρονο και συνεπώς ο προσαχθείς είναι όπως φαίνεται ένας από τους τέσσερεις ληστές στην Νάουσα της Πάρου.
Το όνομα του 29χρονου είχε απασχολήσει τις αρχές το Δεκέμβριο του 2010 όταν αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής είχαν κάνει έφοδο σε διαμέρισμα γιάφκας στο ΑγρίνιοO 29χρονος εντοπίστηκε μόνος του στο κέντρο της Αθήνας οδηγήθηκε στην αντιτρομοκρατική και όπως όλα δείχνουν είναι ένας από τους ανθρώπους που είχε εμπλοκή στη ληστεία.Μέχρι στιγμής δεν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όμως οι αστυνομικοί βρήκαν την άκρη του νήματος από το κινητό του τηλέφωνο και τις κλήσεις που είχε κάνει.

Ο συγκεκριμένος από τη στιγμή που προσήχθη δεν αποδεχόταν καμία κατηγορία και κρατούσε μια χαρακτηριστική στάση όσων έχουν εμπλακεί κατά καιρούς στο λεγόμενο αντάρτικο πόλης

Την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ σε Αθήνα, Πάρο και άλλες περιοχές προκειμένου να εντοπιστούν οι άνθρωποι που ενδεχομένως είναι οι συνεργοί του προσαχθέντος.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.