Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου, 2020

Σχόλιο για την αλλαγή προπονητή στον Αχελώο Αγγελοκάστρου

ΜΥΑΛΑ! ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ.

Δεν ήθελα με τίποτα ν’ αρχίσω με γκρίνια τη νέα χρονιά, αλλά «και να θέλεις ν’αγιάσεις δεν σ’ αφήνουν οι διαόλοι».

Με το καλημέρα της καινούργιας χρονιάς αλλαγές λέει στον ΑΧΕΛΩΟ Αγγελοκάστρου. Έγραφα με ημερομηνία 30 Ιουνίου τα εξής: Η πρώτη κίνηση του νέου συμβουλίου που πρέπει να γίνει είναι να έρθει σ΄ επαφή με τον επί σειρά δύο ετών προπονητή του ΑΧΕΛΩΟΥ που τον ανέβασε συνεχόμενα δύο κατηγορίες Γιώργο Καρελάκη. Κι αυτό είναι το πιο φυσιολογικό. Ο άγραφτος νόμος του ποδοσφαίρου λέει ότι δεν αντικαθιστάς ποτέ έναν προπονητή όταν έχει πάρει δυό πρωταθλήματα συνέχεια. Πικρίες, μικρόψυχα συμπλέγματα, και εκατέρωθεν «στραβομουτσουνιάσματα» παραμερίζονται και στην πορεία βρίσκουν λύση. Και σ’ όποιον δεν αρέσει να πάρει «ξίδι» να ξεπεισμώσει. Κουμάντο σε μια ομάδα κάνει το συμβούλιο και όχι τα Καφενεία. Τέλος. Δεν ξέρω ποιος έκανε κουμάντο τελικά, ήρθε καινούργιος προπονητής, για να δικαιωθώ σ’ αυτά που τότε έγραφα.

Καλορίζικος λεβέντες τώρα ο Καρελάκης, κι ένα μεγάλο μπράβο στον «Κύριο» με όλη τη σημασία της λέξεως Τάσο Σπάη, που σας έφερε στη δεύτερη θέση της κατηγορίας στον πρώτο γύρο, και έφυγε σαν κύριος, με μια λεβέντικη ανακοίνωση « ότι δεν υπήρχε ταύτιση απόψεων με την διοίκηση»

Ήθελα να ξέρω εκεί κάτω, όταν ο Θεός μοίραζε μυαλά εσείς μπαίνατε κάτω απ’ το σκεπασμένο ρέμα; Αλλάζει ορέ προπονητής στο πρώτο στραβοπάτημα; Και γιατί δεν κρατάγατε τον Καρελάκη απ’ την αρχή; Ξέρω πως δεν υπάρχει απάντηση. Τα ‘χουμε ξαναζήσει ετούτα τα τερτίπια του Αγγελοκάστρου και του ΑΧΕΛΩΟΥ .

AGGELOKASTRO NEWS         Μπούτιβας Κ.-Καστρινός.

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.