Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου: απόφαση για απορρόφηση της αύξησης του ΦΠΑ

Σωματείο Ραδιοταξί ΑγρινίουΜετά το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αύξηση του ΦΠΑ , το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου αποφάσισε σε Γενική Συνέλευση του να απορροφήσει την αύξηση αυτή αντιλαμβανόμενο, όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση του, αφενός την οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε όλοι μας και αφετέρου την προτίμηση του επιβατικού κοινού όλα τα τελευταία χρόνια για τις μετακινήσεις του.
Όπως τονίζει το Σωματείο Ραδιοταξί Αγρινίου, ο στόλος του αριθμεί περισσότερα από 170 αυτοκίνητα που με συνέπεια , υπευθυνότητα και ασφάλεια στέκονται δίπλα στο επιβατικό κοινό του Αγρινίου τις τελευταίες δεκαετίες. Παράλληλα το Σωματείο έχει αναπτύξει έντονο κοινωνικό έργο στηρίζοντας με διάφορες δραστηριότητές του τις οικονομικά αδύναμες ομάδες της πόλης.
Τα τηλέφωνα επικοινωνίας του Σωματείου Ραδιοταξί Αγρινίου για παρατηρήσεις και προτάσεις είναι τα 26410 44616 – 18

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ

    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΣΑΣ…ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΤΑΝ Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΓΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ (ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΩΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ) ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙ, ΑΛΛΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΗΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.