Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Σύνταξη στα 58 για 1 εκατομμύριο ασφαλισμένους

Σύνταξη στα 58 για 1 εκατομμύριο ασφαλισμένους
syntaxeis58_1Στα 58 μπορούν να κλειδώσουν σύνταξη πάνω από 1 εκατ. ασφαλισμένοι σε πέντε Ταμεία.
Συγκεκριμένα, σε ΙΚΑ Δημοσίου, ΔΕΚΟ-τραπεζών, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΕΤΑΑ, είτε έχουν όλα τα χρόνια ασφάλισης σε ένα φορέα, είτε έχουν διαδοχική ασφάλιση.
Στην περίπτωση μάλιστα της διαδοχικής, το παράθυρο εξόδου στα 58 μπορούν να αξιοποιήσουν όχι μόνον όσοι συμπληρώνουν τον απαιτούμενο χρόνο ασφάλισης ανάμεσα σε Ταμεία μισθωτών αλλά και όσοι κατοχυρώνουν τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης του ΙΚΑ ως το 2012 ακόμη κι αν σήμερα έχουν ασφαλιστεί στον ΟΑΕΕ.
Επιπλέον, το ένθετο «Ασφάλιση και Συντάξεις», περιλαμβάνει τα μυστικά που ανοίγουν την πόρτα της εξόδου για σύνταξη στα 58 από 5 Ταμεία, αλλά και από τον ΟΑΕΕ για όσους έχουν διαδοχική, με έναν πλήρη οδηγό συνταξιοδότησης που ενδιαφέρει άμεσα 1 και πλέον εκατομμύριο ασφαλισμένους. Οι προϋποθέσεις εξόδου ανάλογα με το Ταμείο και ανάλογα με το αν έχουν ασφαλιστεί για πρώτη φορά πριν ή μετά το 1993.
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
* Πατήστε πάνω στα δημοσιεύματα για να τα δείτε μεγαλύτερα
http://airetos.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Γιωργος Κ.

    Και ύστερα σου λένε βουλίάζουν τα ταμεία. Σύνταξη στα 58, πού ακούστηκε εν μέσω κρίσης; Κάντε το 48 να βγούν όλοι στη σύνταξη για να δούμε ποιοί μαλάκες θα δουλεύουν…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.